2777
2789
عنوان

آخرالزمان

178 بازدید | 13 پست

🔴 هر سال، بدتر از سال گذشته...

●امسال، نسبت به پارسال چطور است؟

●سال بعد وضع از این هم بدتر خواهد شد.

●حال و روز مردم آخرالزمان هر سال مشکلتر و جوّ حاکم بر دنیا سنگینتر خواهد شد.

●هشدارهای خداوند هر سال در قالب نزول بلایا جدیتری و بیشتر میشود تا مردم بفهمند هیچ رأی و انتخاب زمینی آنان را به مطلوب نخواهد رساند و تا قبل از تشکیل حکومت مهدوی، انتظار اصلاح و شگفتی از هیچ شخص و دولتی نداشته باشند، و بر طبق احادیث، به هیچ وجه این جریان پیوسته متوقف نخواهد شد و تا ظهور حضرت این اوضاع ادامه دارد.

●تاکیدی هم بر ایران نیست؛ و شدائد و سختیهای آخـــــــرالزمانی جهانی خواهد بود و حکومت امام زمان (علیهالسلام) هم جهانی است، تا تمام مردم دنیا به اضطرار ولی معصوم برسند؛ و عمیقا بدانند اصلاح جهان جز به دست امام معصوم ممکن نخواهد بود!

☀️امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:

در آخــرالزمان میبینی در هر سال، شرّ و بدعت پيش از سال گذشته مىگردد.[۱]

•••••••••••••••••••••••••

📗📕[۱]- الكافی، جلد ۸، صفحه ۴٠

#تفکر

یه دونه صلوات واسه حاجتم بفرست لطفا .الهی هر کی این کارو کرد حاجت خودش برآورده شه🙏💕💕

سال بعد خوب میشه🤞

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام علی میگه با کفر میشه حکومت داری کرد با ظلم نه

به اسم علی به شیعه علی ظلمها کردند به شیعه علی

واقعا وضعیت الان به دین و مذهب نداره

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

کاش یک ذره منطق داشتید تا میشد باهاتون منطقی حرف زد!!!تا حرف میزنیم همه چیو به آخرالزمان و آمریکا و ...

دقیقا الان همه دنبا واسه ولنتاین برنامه ریزی میکنن ما اینستا رو وا میکنیم زار میزنیم