2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید کبدت چرب باشه سونوگرافی بده حتما ندی معلوم نمیشه شایدم کیسه صفرا سنگ داره برا شوهر من اینجوری بود اون ناحیه درد میکرد هم کبدش چرب بود هم سنگ کیسه صفرا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

من خوندم باید مراعات کرد شاید نیاز به عمل نباشهولی خودم چند دفعه از شدت درد پخش زمین شدم، حوصله عمل ...

عملش سخته واقا

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

من خوندم باید مراعات کرد شاید نیاز به عمل نباشهولی خودم چند دفعه از شدت درد پخش زمین شدم، حوصله عمل ...

عملش اونقدرم سخت نیست

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

شاید پولیپ باشع

چی هست؟

من اصلا اهل غذای چرب و پرخوری و شیرینی جات نبودم..درگیر سینوزیت شدم.چند ماه هی آنتی بیوتیک..بعد اونا یهو یه روز درد از جلوی سینه میزد پشت.گاهی اینجوری درد میومد سراغم..یک بار که بعد قرنی سالاد الویه خوردم.باز بعد چند وقت .درد گرفت..تحقیق کردم.متوجه شدم احتمال زیاد از صفرائه.

نوبت متخصص گرفتم.ولی میخوام بدونم ممکنه به خیر و خوشی حل بشه؟چون دردم خیلی خفیفه ولی خب هر ازگاهی هست.رژیم غذاییم هم معمولا سالمه.

اخه بعضیا میگن بعد عمل غذا حضم نمیشه دیگه و در هم از بین نمیره ،خب پس به چه دردی میخوره ؟ من سعی میک ...

من خودم عمل کردم هیچ مشکلی ندارم حتی رژیم غذاییمم تغییر ندادم

چرا غذا نباید هضم شه🥴

اطلاعات نادرست دادن بهتون

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت؛ من همه محو تماشای نگاهت...🕊

میگن گاهی با سونو هم مشخص نمیشه..چه آزمایشات داری عیر از سونو؟

معلوم میشه چرا شوهرم که آزمایش نداد فقط سونو داد با همونم معلوم شد حتی اندازه سنگارم نشون داد الان یادم نیس ولی سنگارو بعد جراحی دادن بهش آورد خونه بزرگ بودن واسه همون بود خیلی اذیت میشد