لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 عنوان بیبی چک منفی 63 بازدید | 10 پست این دومین ماه هست که دارم قرص و امپول و ...میزنم هم بدنمو دارم با این هورمونها داغون میکنم هم اعصابمو ۳ روز مونده به موعدم بیبی چکم منفی شده ۴ماهم قبل این طبیعی اقدام کردم دیگه دارم ناامید میشم شما هیچ توصیه ایی ندارین؟ امروز | 09:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تمنایخدا عضویت: 1404/08/07 تعداد پست: 179 همش ۷ ۸ماه هس اقدامی و نا امید؟؟؟؟ چیزی که آدم رو زیبا میکنه ظاهر نیست... شخصیته 🌱️
fghn عضویت: 1404/06/23 تعداد پست: 298 بیخیال باش فقط استرس نمیذاره باردار بشی اگر تونستید پیاده روی هم برو بیبی چک هم یه خورده زود زدی
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 5277 اینقدر زود بی بی نزن اصلا شاید لقاح دیر تشکیل شه بیخیال شو بش فکر نکن هر موقع دیدی ۱۰روز عقب انداختی بعد بزن
لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 همش ۷ ۸ماه هس اقدامی و نا امید؟؟؟؟ اره اخه دکتر هم نگاه کرد گفت سری قبل همه چی اکیه چرا حامله نمیشی اخه سنمم کم نیست اخه ۳۴ سالمه
لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 مشکلت چیه عزبزم؟ تنبلی داری؟ اره دکتر گفت خیلی کم تنبلی داری
لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 اینقدر زود بی بی نزن اصلا شاید لقاح دیر تشکیل شه بیخیال شو بش فکر نکن هر موقع دیدی ۱۰روز عقب انداختی ... چقدر خوبه ادم صبور باشه اصلا فکر نمیکردم یه روزی بچه بخوام ۱۰ ساله ازدواج کردم 😞
لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 همش ۷ ۸ماه هس اقدامی و نا امید؟؟؟؟ ۸ ماه کمه؟واسه من که خیلی دیر زمان میگذره کمی هم از سنم نگرانم😔
ssogol72 عضویت: 1403/02/22 تعداد پست: 116 اره دکتر گفت خیلی کم تنبلی داری منم تنبلی داشتم یا برو باشگاه مداوم یا یوگا چیزای گرم خودت و همسرت زیاد بخورید نخودآب خیلی خوبه درست کنید جفتتون بخورید بعدشم نباید خیلی درگیرش باشی و بهش فک کنی هر چقد استرست کمتر باشه اون ماه اوکی میشه
لیدی۷۰سارا مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 60 منم تنبلی داشتم یا برو باشگاه مداوم یا یوگا چیزای گرم خودت و همسرت زیاد بخورید نخودآب خیلی خوبه درست ... مرسی عزیزم ار راهنماییت ❤️