2777
2789
عنوان

فقر😭😭

369 بازدید | 19 پست

خانما خواهرانه کمکم کنین من وضع مالی خانوادم خیلی بده یه خونه داریم توی پایین شهر خونمون توش هیچی نداره یخچالمون قدیمی و نمای جلو خونمون هم کلن داغونه بابام هم به ماشین خراب و داغون و رنگ رو رفته داره که واقعن خجالت میکشم سوارش بشم لباس هم سالی یک بار میخرم اونم یه دست بخدا لباس هام همه پوپو و رنگ و رو رفته و گشاد شدن شلوار هامم زانو انداخته وقتی میرم بیرون از خجالت میمیرم و از طرفی کنکور هم قبول نشدم امسال و ظاهر خوبی هم ندارم برای همین اصلا دلم نمیخواد به خودم برسم موهامو شونه کنم یا صورتمو اصلاح کنم و حتی اصلا دلم نمیخواد وسایلم یا لباس هامون مرتب کنم و اصلا خونه رو مرتکب نمیکنم مثل یک مرده متحرک فقط نشستم گوشه خونه همش توی رویاهام توی خونه شیک خودمو تصور میکنم با لباس های آنچنانی الان مامانم کلی باهام حرف زده که تو افسرده ای و فلان

چکار کنم حال الآنم خوب بشه و ازین ساختگی حس حقارت بیام بیرون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممم

همین الان استارت بزن و درس بخون

سعی کن ی رشته ای قبول بشی و بری

ترجیحا فرهنگیان که بهت حقوق بدن توی دوران تحصیل و بتونی واسه خودت خرج کنی

امیدوارم به زودی به تمام رویاهات و اهدافت برسی 🤍🥺

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

با دست رو دست گذاشتن ک کاری درست نمیشه

اول از خودت شروع کن موهاتو مرتب کن خونه رو تمیز کن

اینا تو روحیتم تاثیر میذاره

حتما کتاب بخون

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
برا حال الآنم راهکاری نداری

ب این فکر کن اگه خدایی نکرده همین که پدر و مادر ارزشمند ترین چیزها رو داری اگه خدایی نکرده نبودن ، راضی بودی هیچی نداشته باشی اونا باشن ، خونه رو تمیز کن و خودتم تمیز کن ، کمی از این حس بیای بیرون ، اینکه بدن سالمی داری از خیلی ها که مریضن ثروتمند تری ، و اینکه تازه جوان هستی صورت زیبا و اندام خوب داری بازم از خیلی ها جلوتری