kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 عنوان تبخال تناسلی 108 بازدید | 11 پست من هم HPV وهم HSV داشتم ۸ماه دوتا رو کاملا درمان کردم، الان برای لیزر موهای زائد بخوام اقدام کنم مشکلی به وجود نمیاد؟کسی تجربه داشته بعد درمان لیزر بره؟🙏 عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱 1404/11/18 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 مگه درمان داره؟! بله من الان ۷ماه که درمان شدم ۲بار هم آزمایش دادم هر ۲بار منفی شد ویروسش کامل از بدنم رفت تایپ پرخطر داشتم رحمم درگیر شده بود عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱
زهرا_خانوم_صدام_کن عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 218 بله من الان ۷ماه که درمان شدم ۲بار هم آزمایش دادم هر ۲بار منفی شد ویروسش کامل از بدنم رفت تایپ پرخط ... ببین تبخال تاول ها ابکی ،برای تو اینجوری میشد؟
kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 ببین تبخال تاول ها ابکی ،برای تو اینجوری میشد؟ بله عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱
kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 چجوری تبخال درمان کردی ؟درمان نداره که من بعد چند سال به سختی درمانش کردم عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱
روياي_سبز عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 6262 زگیل که درمان کامل نداره،ی دوره خوب میشه با تقویت سیستم ایمنی و فریز و....دوباره بدن ضعیف بشه بیرون میزنهبرای لیزر هم هیچ مشکلی نیست
زهرا_خانوم_صدام_کن عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 218 من بعد چند سال به سختی درمانش کردم میشه توضیح بدی چون دکترا میگن درمان نداره، تو چطور درمان شدی؟
kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 میشه توضیح بدی چون دکترا میگن درمان نداره، تو چطور درمان شدی؟ سلام عزیزم متاسفانه بعضی ها میگن درمان ندارن ولی تو طب شیمیایی ندارد من با دارو گیاهی خوب شدم 7ماه تحت درمان بودم به همراه رژیم غذایی تا درمان شدم عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱
kkzahra مدیر استارتر عضویت: 1404/10/14 تعداد پست: 15 زگیل که درمان کامل نداره،ی دوره خوب میشه با تقویت سیستم ایمنی و فریز و....دوباره بدن ضعیف بشه بیرون ... من الان 8ماه که کامل ویروسش از بدنم خارج کردم با داروهای گیاهی زیر نظر دکتر ویروس شناس تایپ پرخطرش داشتم حتی رحمم درگیر شده و بعد از خوب شدنم هم 2بار آزمایش دادم که باز منفی بود خیالم راحت شد عشق حقیقی فقط پدر و مادر🌱
زهرا_خانوم_صدام_کن عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 218 سلام عزیزم متاسفانه بعضی ها میگن درمان ندارن ولی تو طب شیمیایی ندارد من با دارو گیاهی خوب شدم 7ماه ت ... درخواست دوستی قبول کردم ولی نمیتونم پیام بدم یعنی بعدش آزمایش دادی جواب اومد کاملا از بدنت پاک شده؟