2777
2789
عنوان

💔💔💔

79 بازدید | 8 پست

سلام

من چند وقته خیلی ناراحتی توی زندگیم واسم پیش اومده اصلا گریم نمیاد فقط بغض میکنم انقدر بغضم سنگین شده که قشنگ پشت گوشام و سرم احساس سنگینی میکنم بنظرتون دلیلش چیه که دیگه گریم نمیاد؟و چیکار کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید و کامنت مرتبط بذارید😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم فشار عصبیه هم اینکه یوقت ها انقد مشکلات زیاد میشه که آدم سِر میشه دیگه حتی نمیتونه گریه کنه مث مج ...

بخدا خیلی حالم بده حس مردن دارم پشت سرم درد گرفته همش خنده هام عصبیه

بخدا خیلی حالم بده حس مردن دارم پشت سرم درد گرفته همش خنده هام عصبیه

کاملا میفهمم عزیزم به خدا همه همینیم هرکی یجور داره سختی میکشه فکر نکنی تنهایی و اینکه زمان بده، این روزا میگذره تسلیم شو در برابر خدا مطمئن باش هر چیزی که اون رقم میزنه در نهایت خیره مشکلات هم باعث میشن ما قوی تر بشیم❤️

کاملا میفهمم عزیزم به خدا همه همینیم هرکی یجور داره سختی میکشه فکر نکنی تنهایی و اینکه زمان بده، این ...

بخدا انقدر خدارا دوست دارم که نگو ولی شدم یه روح متحرک

ناراحت میشم قهقهه میزنم

بخدا انقدر خدارا دوست دارم که نگو ولی شدم یه روح متحرک ناراحت میشم قهقهه میزنم

مطمئن باش درست میشه همه چی منم دعا میکنم حال دلت زود زود خوب بشه بازم اگه کمکی از دستم بر اومد حتما بگو صحبت میکنیم عزیزدلم😘

مطمئن باش درست میشه همه چی منم دعا میکنم حال دلت زود زود خوب بشه بازم اگه کمکی از دستم بر اومد حتما ...

مچکر از مهربونی و قلب پاکت ولی کاش میشد بغضم وا میشد سرم و گردنم قشنگ زیرگلوم درد میکنن