2777
2789
عنوان

شوهرم یهو زن همسایه از تو قشنگتره

1431 بازدید | 68 پست

امروز با شوهرم حرف میزدیم حرف خانم همسایه شد یه لحظه ،چیز بدی نمیگفتیم دربارش ، تقریبا همسن و سال خودمه، زن بدی نیست ولی به من یکم گارد داره دلیلشو نفهمیدم مهمم نیست برام ،یهو بدون فکر برگشت گفت زن همسایه از تو قشنگتره، خیلی ناراحت شدم ،میدونم قشنگ نیستم تقریبا میشه گفت زمختم خودم از نوجوونی که فهمیدم چی به چیه از خودم متنفر بودم ،ولی اینکه یکی به روت بیاره خیلی بده مخصوصا شوهر ،الان خیلی ناراحتم ،از خودم بابت ناراحتیم هم ناراحتم که میدونم حرفش درسته ولی بازم چرا اینقدر دلم شکست و حالم بد شد ،کلی دری وری بهش گفتم ،گفتم شوهر اون از تو بهتره ولی زیاد کشش ندادم نخواستم کار به جای بد بکشه

بین اینهمه ادم منو با اون مقایسه کرد

مخصوصا که حرفشو وقتی میزد حواسپرت بود مشخص بود بدون فکر گفته ،فکر اینکه بارها به این موضوع فکر کرده و یهویی از زبونش در رفته خیلی بهمم ریخته

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتو ناراحت نکن سیسی همیشه از هر زنی یه قشنگترش هست حتی از اون خانوم همسایه که تو داری میگی ولی این به شعور و شخصیت شوهرشون بستگی داره که زنشونو چقدر بالا میبرن و براش احترام قائلن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اکانت واگذار شده .تاپیک های قبل از بهمن ۱۴۰۴ متعلق به من نیست در حال پاکسازیشون هستم

سنتی ازدواج کردی؟

اره ، چن بار ازش پرسیدم میگفت بخاطر قیافه نیومدم خواستگاریت ،میگفتن دختر خوبی هستی اومدم ،منظورش اینه قشنگ نیستی بخاطر قیافت جذب نشدم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز