2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

82 بازدید | 14 پست

سلام دوستان پسر من 2سال و 7ماهشه

تصمیم داشتم سه سالگی اقدام ب از پوشک گرفتن کنم ولی همسرم چندتا کلیپ بای بای پوشک به بچه نشون داد و پسرم هم از اونروز میگفت مامان میخوام با پوشک خدافظی کنم اهمیت نمیدادم تا اینکه دیدم میگه بزرگ شدم و پوشک نمیخوام منم دیگه اقدام کردم

روز اول یکبار جیش روز دوم چندبار پوف کرد و روز سوم عالی بود ولی روز چارم نه

و الان نزدیک یک هفته هست وفتی میبرمش بیرون اصلاااا خراب نمیکنه خونه بقیه هم همینطور ولی وای وقتی میاییم خونه خودمون میترکونه 🤣

خلاصه موندم امروز جیغ و گریه که منو پوشک کن من خسته شدم منم گفتم پوشک نداریم شما بزرگ شدی

چکار کنم ممنون میشم تجربه هاتونو بگید

اینم بگم چند شب اول پوشکش کردم تو خواب و صبح زود بازش کردم

امروز سپردم ب همسرم بچه تا خوابه پوشک رو باز کنه و بیدار شد و یکساعت گریه ک من پوشک میخوام

آلان چیکار کنم میترسم شب پوشکش نکنم خیس کنه خودشو مریص بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه وقتی شروع کردی ادامه بدهالبته بهتر بود تا وقتی هوا گرم بشه صبر کنی

دقیقا همش با همسرم میگفتیم الان سرده دسشویی سرده

تو خونه نمیشه پنجره باز کرد

ولی خودش اصرار کرد منم گفتم نکنه بعدا دیگه دلش نخواد

اگه هی بخای پوشک کنی ودوباره از پوشک بگیری بچه دوهوایی میشه وسختتر جدا میشه

سعی کن یه خوراکی یا جایزه که دوست داره براش در نظر بگیر برای هربار که خودش جیش میگه یا وقتی ازش میخوای بره دسشویی واون همکاری میکنه

اگه هی بخای پوشک کنی ودوباره از پوشک بگیری بچه دوهوایی میشه وسختتر جدا میشهسعی کن یه خوراکی یا جایزه ...

دقیقا از همین میترسم

ناگفته نمونه جشن دعوت بودیم پوشکش کردم یک روز 🥲

و خیلی اشتباه بود

ببین باید صبوری کنی با داد و عصبانیتم بدتر میشه، با قصه و همون کلیپ ها که گفتی، تشویقش کن که بگه.

اولش هر یک ساعت ببرش دستشویی، استیکر براش ببر که توی دستشویی بچسبونه، براش جذاب باشه. شبا اشکالی نداره هنوز پوشکش کنی.

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....

دیگه نباید پوشک کنی

واسش برچسب بخر بگو اینا به جای پوشک هروقت بیای بریم دستشویی از اینا جایزه میگیری بچسبونی به دیوار

هروقت دستشویی اومد کلی تشویق کن

جایزه بده

و هر بیس دقیقه ببرش دستشویی بدون اینکه بپرسی

بعد از دوروز بپرس

البته دیگه خودش کم کم میگه

دقیقا از همین میترسم ناگفته نمونه جشن دعوت بودیم پوشکش کردم یک روز 🥲و خیلی اشتباه بود

نه اشکالی نداره، منم دو هفته اولی که از پوشک میگرفتم، مهمونی که میرفتم پوشکش میکردم.

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....
دقیقا از همین میترسم ناگفته نمونه جشن دعوت بودیم پوشکش کردم یک روز 🥲و خیلی اشتباه بود

خواهر شوهر من بخاطر شرایطش مجبور شدبره شهر دیگه مهمون ومجبور شد پوشک کنه الان پسرش ۵ سالشه و هنوزم درگیره