2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 20 پست
صب خیلی گریه کرد برای پوشک نمیدونم امشبم پوشک کنم یا نه

ببین اگه میدونی هنوز از لحاظ فیزیکی و روانی آمادگی نداره و خودتم بچه کوچیک داری و سختته، دوباره کامل پوشکش کن و بذار یک ماه بگذره بعدا. ولی اگه تصمیمت جدیه، کوتاه نیا، حتی اگه گریه میکنه براش توضیح بده که تو بزرگ شدی و دیگه پوشک سایز تو توی مغازه ها نیست. چون همه دستشویی میرن. از بچه های فامیل تا اسباب بازی هاش مثال بزن براش که همه توی دسشویی جیش و پی پی میکنن.

ول کن جهان را، قهوه ات یخ کرد....
دقیقا همش با همسرم میگفتیم الان سرده دسشویی سرده تو خونه نمیشه پنجره باز کرد ولی خودش اصرار کرد منم ...

عزیزم چون نوزاد داری بهترین کار اینه که یه قصری بخری بذاری یه گوشه و بهش بگی هروقت کار داشت بره اونجا بشینه. من برا پسر کوچیکه م همین کارو کردم و واقعا راحت بودم.

فقط حتما وقتی میخوای قصری بخری با خودت ببرش که سایز درست براش بگیری. کوچیک یا بزرگ باشه اذیت میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چون نوزاد داری بهترین کار اینه که یه قصری بخری بذاری یه گوشه و بهش بگی هروقت کار داشت بره اونج ...

اتفاقا خودش با پدرش رفتن خریدن ب سلیقه خودش ولی مقاومت میکنه

اتفاقا خودش با پدرش رفتن خریدن ب سلیقه خودش ولی مقاومت میکنه

پسر منم اولش مقاومت میکرد

قصری رومیذاشتم جلو تلویزیون موقع دیدن کارتون کارشو میکرد بعد برش میداشتم. باید قلقشو پیدا کنی.

پسر منم اولش مقاومت میکردقصری رومیذاشتم جلو تلویزیون موقع دیدن کارتون کارشو میکرد بعد برش میداشتم. ب ...

مرسی گام امیدوارم

فک میکنم چون نوزاد مو پوشک میکنم حساس شده چون میگفت داداش رو هم پوشک نکن