2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

146 بازدید | 27 پست

من رشتم خیاطی بود البته با علاقه چندانی این رشته رو انتخاب نکردم...

امسال دانشگاه نرفتم چندجایی رفتم سرکار و فک میکردم بیرون از درس و دانشگاه بهتره و...

نبود ،واقعا غیر حمالی هیچی توش نبود...

الان میخوام برم درس بخونم بهرحال این عمر داره سپری میشه ..

فقط دو دلم بین رفتن و نرفتن ،میشه تجربیاتون از داتشگاه بگید ؟؟برگردید به عقب انتخابتون همونه؟

منم بنا به دلایلی ادامه ندادم

بعد هفت سال تصمیم گرفتم ادامه بدم

الانم منتظر نتایجم ببینم بر اساس سوابق پذیرفته میشم یا نه

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فوق لیسانس گردشگری و بیکار اگ میدونستم هیچوقت نمیکردم با حمالی ام شده پول جم میکردم طلا میخریدم ماشین خونه و الان این وضعم نبود دانشگا ب جز رشته های خاص هیچی نداره دانشگاه درجه یک و معدل الف بودم

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

منم بنا به دلایلی ادامه ندادمبعد هفت سال تصمیم گرفتم ادامه بدمالانم منتظر نتایجم ببینم بر اساس سوابق ...

موفق باشی عزیز دلم خیلی کار خوبی کردی ادامه دادی انشالله که هرچی باب دلت و مصلحتت هست همون میشه

فوق لیسانس گردشگری و بیکار اگ میدونستم هیچوقت نمیکردم با حمالی ام شده پول جم میکردم طلا میخریدم ماشی ...

ببخشید میشه بگین رشتتون تو دبیرستان چی بوده؟

چه دانشگاهی رفتین

من دیپلم گردشگری دارم نمیدونم ادامش بدم یا که برم دیپلم نظری بگیرم موندم

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

ببخشید میشه بگین رشتتون تو دبیرستان چی بوده؟چه دانشگاهی رفتینمن دیپلم گردشگری دارم نمیدونم ادامش بدم ...

انسانی بودم عزیزم کارشناسی جغرافیای شهری خوندم ارشد گردشگری. دانشگاه دولتی خوندم. رتبه ام سه هزار بود سال90کنکور دادیم. هرچی میخونی اول فکر کارش باش و کنار درست ی شغلی ام داشته باش حتما

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

اخه دانشگاهم خبری نیست فقط دایره ارتباطات حرفه ای و اجتماعیتو افزایش میده اگه جای خوب و رشته خوبی بر ...

گلم منم این فکرو میکردم ولی برای دخترایی با جایگاه مالی پایین و زندگی تو روستا بنظرم میتونه زندگی و طرز فکر و پیشنهاد ازدواجت و چند لول ببره بالاتر

انسانی بودم عزیزم کارشناسی جغرافیای شهری خوندم ارشد گردشگری. دانشگاه دولتی خوندم. رتبه ام سه هزار بو ...

موفق باشین

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

فوق لیسانس گردشگری و بیکار اگ میدونستم هیچوقت نمیکردم با حمالی ام شده پول جم میکردم طلا میخریدم ماشی ...

قبول دارم ولی خب برای دختر نه به عینه دیدم کم کم ظرافتتو از دست میدی...

گلم منم این فکرو میکردم ولی برای دخترایی با جایگاه مالی پایین و زندگی تو روستا بنظرم میتونه زندگی و ...

اونقدریم که فکر کنی واقعا کیس ازدواج نریخته و تا دلت بخواد ادم بدرد نخور و علاف هست، اونطوریام نیست، تک و توک ادم حسابی توشه، رشته و جای خوب شانس موفقیت بالاس ولی بقیه کمتره