2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
قبول دارم ولی خب برای دختر نه به عینه دیدم کم کم ظرافتتو از دست میدی...

من دخترم عزیزم وقتی کسی پشتیبانت نباشه مجبوری ک کار کنی هرجور شده

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونقدریم که فکر کنی واقعا کیس ازدواج نریخته و تا دلت بخواد ادم بدرد نخور و علاف هست، اونطوریام نیست، ...

اره ولی خب تا وقتی تو همین دیپلم بمونی توقع سطح بالاتر نداری و میگم به چشمم دیدم ک آدمای بهتری میان ،کم پیش میاد ولی لول بالاتر ،بعدم مادر من دهه ۵۰هس دیپلم داره منه دهه ۸۰زشته برام دیپلم ،به دوره ما تو روستا خیلی آدمای کمی دیپلمه بودن ولی الان همه ی پدر مادرای همکلاسیای داداشم بالای لیسانس هستن

اره ولی خب تا وقتی تو همین دیپلم بمونی توقع سطح بالاتر نداری و میگم به چشمم دیدم ک آدمای بهتری میان ...

رشته و دانشگاه قابل قبولی انتخاب کن قطعا از دیپلم بهتره ولی صرف دانشگاه رفتن چیز الکی نخون

من دخترم عزیزم وقتی کسی پشتیبانت نباشه مجبوری ک کار کنی هرجور شده

گلم من خودمم همینو میگم...

کاری نبود ک تو فروشگاه نکنم و هرکسی برام سالاری نکنه ،برای ساعتی ۳۵تومن عین برده رفتار میکردن،الان جوونیم و میریم سرکار بعدها چی؟؟؟

گلم من خودمم همینو میگم...کاری نبود ک تو فروشگاه نکنم و هرکسی برام سالاری نکنه ،برای ساعتی ۳۵تومن عی ...

الانمکار نکنیم اخرش بازم پشیمون میشیم ی خواستگار خوب بیاد باید قبول کنیم بعد اون ب خودمون برسیم ولی تا وقتی کسی نباشه تکیه کنیم کار نکردن بدتره

الانمکار نکنیم اخرش بازم پشیمون میشیم ی خواستگار خوب بیاد باید قبول کنیم بعد اون ب خودمون برسیم ولی ...

ترجیحم اینه درس بخونم...درس احترام میاره همین چندماه کار کردن اینو بهم فهموند

تو وقتی درس بخونی کم کم لولت میره بالاتر و با آدم های خوب هم آشنا میشی

گلم منم سر همینکه کسی پشتم نبود ادامه ندادم خیاطیو ولی الان دختر ۱۹ساله همکلاسیم باباش براش مزون زده😐

ترجیحم اینه درس بخونم...درس احترام میاره همین چندماه کار کردن اینو بهم فهموند تو وقتی درس بخونی کم ک ...

ایشالله ک برا شما خوب باشه عزیزم

موفق باشی عزیز دلم خیلی کار خوبی کردی ادامه دادی انشالله که هرچی باب دلت و مصلحتت هست همون میشه

خدای من

چقدر انرژی مثبت دادی🥹🥹🥹

ممنونم ازت..

تو هم حتما ادامه بده عزیزم..

انشاءالله که هر چی خیره، بشه برات🥰😘❤️

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)