2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاوه بر بی نمک بودن بی شعور هم هستین

جسارتا مزاح کردم حالا بی نمک بودنش قبول، اما واقعا دلیل بیشعور بودنمو بفرمایید که اصلاح کنم

آنقدر با خودم تنهایی حرف زدم که تبدبل شدم به دونفر

جسارتا مزاح کردم حالا بی نمک بودنش قبول، اما واقعا دلیل بیشعور بودنمو بفرمایید که اصلاح کنم

وقتی تو تاپیکی که درمورد سوال پرسیده شده علمی ندارین اظهار نظر میکنید این یعنی نداشتن شعور

وقتی تو تاپیکی که درمورد سوال پرسیده شده علمی ندارین اظهار نظر میکنید این یعنی نداشتن شعور

منطقی بود ممنونم از گوش زدتون ... اما به نظرتون آدمهای عادی علم تعبیر خواب دارن و پرسش این مطلب تو همچنین فضایی نشات گرفته از علم و آگاهی شماست ؟ البته من راجع به علم شما صحبت نکردم اما خواستم علاوه بر بیشعوری ازواژه ی بی ادب بی شخصیت هم برام استفاده نکنین

منطقی بود ممنونم از گوش زدتون ... اما به نظرتون آدمهای عادی علم تعبیر خواب دارن و پرسش این مطلب تو ه ...

در گذشته یه همچین سوالی رو پرسیدم و جواب هم گرفتم و درستی جوابشون هم برام ثابت شده حالا شما جواب بدین

آیا حضور شما به عنوان یک آقا بین یک فضایی فقط برای خانم هاست درسته؟

در گذشته یه همچین سوالی رو پرسیدم و جواب هم گرفتم و درستی جوابشون هم برام ثابت شده حالا شما جواب بدی ...

جوابتون و اینجور عرض میکنم

آیا قوانین سایت و مطالعه فرمودین ؟ منعی برای ثبت نام ، ورود ، تاپیک و شرکت در بحثها برای آقایون در نظر گرفته شده ؟

بعد شما که عملا منو بیشعور خطاب کردین

از یه ادم با این خصیصه واقعا درسته سوال بپرسین ؟

البته بازم من عذرخواهی میکنم بابت مزاحی که داشتم فکر نمیکردم کارم طوری باشه باعث دلخوری شما بشه ،،، شاید بیشعور باشم از دید شما ... ولی تلاش میکنم اصلاح کنم

جوابتون و اینجور عرض میکنم آیا قوانین سایت و مطالعه فرمودین ؟ منعی برای ثبت نام ، ورود ، تاپیک و شرک ...

توی قوانین سایت منعی برای تاپیکای تعبیر خواب وجود داره؟

و اینکه...

من اصلا از حرف شما ناراحت نشدم و نیازی به عذر خواهی نیست و از شما بابته چیزی که گفتم عذرخواهی میکنم و بحثی هم باهاتون ندارم فک میکنم عصبانی بودم و تندروی کردم (این به معنای اشتباه نبودن کار شما نیست)

خیلی خوبه که اشتباهتون رو پذیرفتید و برای برطرف کردنش هم تلاش میکنید.

توی قوانین سایت منعی برای تاپیکای تعبیر خواب وجود داره؟ و اینکه... من اصلا از حرف شما ناراحت ن ...

ممنون . خودمم از کارم پشیمونم .

انشالله همه بتونن اشتباهاتشونو بپذیرن .