2777
2789
عنوان

جدایی

1 بازدید | 10 پست

تاحالا شده تو اوج عشق ؛ تو اوج نیاز ؛ تو اوج دوست داشتن بخواید رها کنید و فقط برید ؟؟؟

احساس میکنم قلبم داره از سینه ام کنده میشه

احساس میکنم که زندگی تموم شده

احساس میکنم نمیخاد چیزی رو درست کنه

از یه طرف احساس میکنم تقصیر منم هست ، نباید اینقدر بی رحم حرف میزدم ، نباید اینقدر لجبازی میکردم

ولی پیش خودم میگم اگر میخاست ارومم میکرد ؛ اونم میخاد برم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان همه چیزو درست میکنه یا همون آدم میاد یا میفهمی که بدردت نمیخوره و خدارو شکر میکنی

وقتی تا آخر باهاش رفتی ؛ زندگی ساختی ؛ رویا ساختی ... حالا انگار که ازین رو به اون رو شده

انگار خرش از پل گذشته

وقتی هم که حرف میزنی از کار و فشار کاری میگه ....

اصلا نه میدونم رابطتون چیه تقصیر کیهفقط همینقدر میدونم تو یه رابطه سالم اصلا چنین احساساتی رو ادم نب ...

خودمم همین فکرو میکنم

هیچ کس نمیتونه درک کنه که چقدر دوستش دارم ؛ گاهی دلم میخاد قلبمو از سینه ام دربیارم ! چهارسال منتظر بودم که فقط بهش بگم که دوستش دارم

حالا که همه چیزو ساختیم ...

اون هم اولاش خیلی عطش اش تند بود ؛ ولی الان یکارایی میکنه که شک میکنم که دوستم داره ! نمیتونم بیشتر از این احساساتمو سرکوب کنم

وقتی تا آخر باهاش رفتی ؛ زندگی ساختی ؛ رویا ساختی ... حالا انگار که ازین رو به اون رو شده انگار خرش ...

بد تر ازینم باشه باید بسپری به زمان و خدا الان اولشه میفهممت خیلی سخته ولی این تاپیک تو یکسال دیگه نگاه کنی متوجه میشی که همه چیز عوض شده الان باید بگذرونیم اگه لازمه گریه کنی ناراحت باشی ولی توی این حال بد خودتو نگه ندار من به همه چیز چنگ زدن تا نجات بدم خودمو

بد تر ازینم باشه باید بسپری به زمان و خدا الان اولشه میفهممت خیلی سخته ولی این تاپیک تو یکسال دیگه ن ...

😔😔😔😔

فقط میگم کاش اینقدر دوستش نداشتم ... شاید همه چیز راحت تر بود !

آدما از کسایی توقع دارن و بیشتر ناراحت میشن که دوستشون دارن ؛ و این آدم نفساش دنیای منه ...

مگه اینکه خدا دلمو آروم کنه ...