2777
2789
عنوان

چند همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 2880 بازدید | 116 پست
چه منطقه ی کثیفی زندگی میکنیانسانیت وجود نداره اونجاخودت و قانع نکن که بگی آره اینجا عادیه حالا منم ...

اینا رو گفت که خودشو توجیه کنه وگرنه هیچ جا به این وضوح اینحوری نیست

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

نبابا چ اشکالی داره مگه چیهه!!

چند وقت بهدتوام میره زن سومومیگره توام از تنهایی درمیای

قشنگ میبینی چ مزه ای داره هوو دار شدن

به نظرم همینکه دو دل هستی و نزدی جرش بدی انسان نیستی اسی

ک داری واسش تازه تاپیکم میزنی

اسی ی شوهرارزش نداره ک زندگی س زنو ویروون کنس اون بدبخت چاره اس نداره وگرنه دلش خونه

انسانیتت کجاش

قبول نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تاپیک فیکه دوستان الکی گول نخورید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

احسنتالان میگه کاربری دست دو نفره🤣🤣🤣

دقیقا🤣🤣آشغالای بیشعور میان سر ماروکلاه میزارن و با احساسات ما بازی میکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

عقلم هم همینو میگه . خدا لعنتش کنه چرا منو وابسته به خودش کرد خیلی دلتنگش میشم

اینم شگردشونه با زبون بازی طرفو خام میکنن ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
از هرچیزی بدت میاد سرت میاد از چند همسری مردا متنفر بودم جوری که مورد مورد میشد تنم باور نمیشه که خو ...

اگر جواب منفی بدی دیگه دچار این شرایط ناپسند و چندش آور اونم تو قرن بیست و یکم نمیشی

زن، تمامیت خواه هست، تمام مرد رو برای خودش میخواد و حتی حاضر نیست مرد رو با مادرشوهر و خواهر شوهرش که ارتباطشان کلا از جنس دیگه ای هست شریک بشه

پس مطمئن باش نه تو میتونی تو اون زندگی احساس خوشبختی کنی و نه همسر اولش، جفتتون آینه دق هم خواهید شد

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

هیچ زنی دوس نداره شوهرشو با یکی دیگه تقسیم کنه.زنه قبول داره چون مجبوره .تو اونکارو نکن .زنا از راه گوش خر میشن البته بلا نسبت شما.مرده زبون بازه.تو اه اون زنو بچها رو به خودت نخر .تو لیاقت بهترینها رو داری نه اینکه بری زن ی مرده همه چیز دان بشی .اون حتی از تولد بچت هم ذوق نمیکنه چون همه تجربه ها رو داشته

پس نذار پولدار بشه

همه دعا میکنن شوهرشون پولدار شه منه بدبخت همیشه میگم خدا فقط ب اندازه من بش پول بده 😂

غرور،هدیه گرونیه حروم آدمای های ارزون نکنید .... .𓆩♡𓆪.️ درحال حذف آدم هاي اضافی!🫡 █████████]99% ݁ ️

از دین زده شدم دارم ایمان میارم اسلام دوستدار من زن نیست تو قرآن نوشته اگه خرجی میده عیبی ندارد دیگه نمیگن چه بلای سر روح روانم ما میاد قبول ندارم و هیچ وقت عادی نمیشه هر مردی هم اینکار بکنه خیانت کرده تمام