2777
2789
عنوان

بیایین زندگیمو بگم

204 بازدید | 24 پست

خوشگلم سفیدم صورتم گرده ولی یکم تپلم وقیافم و هیکلم بچگونه میزنه با اینکه۱۹ سالمه تا حالایدونه خواستگارم نداشتم دخترا ی فامیل کوچیک تر و زشت تر از منن ولی شوهر کردن

شانس ندارم

تجربی میخوندم بهم میگفتن دکتر آخر سر هیچی قبول نشدم بهم میگن تو چشمی وبهت حسادت میکنن به چی؟ نمیدونم هیچی ندارم

برای خانواده ام گفتن جادودرست کردن باعث شده روی انرژی منم اثر کنه و همیشه منفی باشم

بعضی وقتا انقدر فشار بهم میاد حمله پنیک بهم دست میده و چشمم نبض میزنه

همیشه حالم بده و حوصله جایی رفتن ندارم افسرده شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنی نداری برای ازدواج

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

منم اینطور بودم ببین لعنت ب شیطون بفرست قران بخون خودت دست کم نگیر

ببخشید میگم فامیل به ادرارتم حسودی میکنن اینطورن

پس اهمیت نده

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
چطور پس بقیه از ۱۴ ۱۵ سالگی ازدواج میکنن

وای راست میگی

تمام فامیل ما ۱۴ ۱۳ سالگی ازدواج کردن

بعد من تو ۲۰ سالگی نامزدم میگه بیا جدا بشیم

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

داداشت چه شکلیه😝

قد بلند

مهربون

درسخون

کاملااااا مشخصه که زن دوست میشه😊

🌑 صاحب سبک و قانونگذار خنده و گریه | هر داستان کوچک، نقشهای بزرگ دارد | ورود ممنوع برای کسایی که آماده نیستند 🖤

چرا جدا شین

خیلی دوسم داشت الان سرد شده

میگن طلسمه چه بدونم اخه