2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 48 پست
هزینشونمیدونه چنده؟؟؟؟ چندکیلولاغرکردی

ماه پیش دوستم دهتاشو 90 خرید

من خودم میخریدم 78 بود من 4ماه مداااااام با ورزش و جربی سوز خوردم 40 کیلو کم کردم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

گارسینیا روچند خریدی 

من قیل عید از داروخانه  گرفتم ۳۰ تومن الان نمیدونم چنده از دا

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه پیش دوستم دهتاشو 90 خرید من خودم میخریدم 78 بود من 4ماه مداااااام با ورزش و جربی سوز خوردم 40 ک ...

وای چ گرون هم هست.ازکجامیشه خرید

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
من قیل عید از داروخانه  گرفتم ۳۰ تومن الان نمیدونم چنده از دا

چند کیلوکم کردی تویه دوره

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
الکی میگن شایعه ست 

خیلی دلم میخاد لاغر کنم در عرض یک ماه یه ۱۰کیلوکم کنم

خیلی دلم میخاد لاغر کنم در عرض یک ماه یه ۱۰کیلوکم کنم

نه بابا  به این زودی صبر داشته باشه اونجوری که تو میگی پشتش هزارتا مریضی میگیری نکن همچین کاری وای اشتباه نکن 

التماس دعا
44165964 Paria_clinic دکتر پرنیان قربان پور

هزینش چنده

نه بابا  به این زودی صبر داشته باشه اونجوری که تو میگی پشتش هزارتا مریضی میگیری نکن همچین کاری ...

اخه اعتماد ب نفسم بی نهایت کم شده