2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 48 پست

تخم کتان خوراکی بخور/بخر آسیابش کن قبل از صبحانه و دوتا قاشق چایی خوری بخور/قبل ناهارهم ۲تاقاشق چایی خوری بخور/قبل از شام هم همین طور اصلا کلا لاغر میشی اشتهابه غذا کم میشه :عمم اینا همه خوردن لاغر شدن واقعا تأثیر داشته 

التماس دعا
برای مشکل چاقی فقط برید پیش خانم دکتر قربان پور همه ی بازیگر ها هم میرن پیشش من خودم رفتم و معجزه دی ...

قرص میده؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم کتان خوراکی بخور/بخر آسیابش کن قبل از صبحانه و دوتا قاشق چایی خوری بخور/قبل ناهارهم ۲تاقاشق چایی ...

تو چ مدتی لاغرشدن یعنی چندماه طول کشید

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

من خودم با این قرص لاغر کردم

اما حتما حتما باید بعدش رعایت کنی

ضمنا رو بدنهای مختلف تاثیرش فرق دوست خودم کلیه ش داغون شد.

از همه چیز بهتر قهوه سبزه و دمنوش زنجبیل

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

باچ روشی؟؟؟؟ منم امروز بابام گفت چقدر چاق شدی زدم زیرگریه

والا من اولش با قرص گارسینیا شروع کردم  بهدش یه دوره ۲۰ روزه دمنوش گرفتم  کلا سر جم ۸ کیلو با این دوتا کم کردم البته با پیاده روی و حذف کل شیرینی جات و تنقلات و کم کردن حجم غذا حتی کم کردن برنج و نون

الانم دارم دمنوش استفاده میکنم

من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...  
نه رژیم لاغری بدون قرص من تو چهار ماه 35 کیلو کم کردم

وای چ عالی...بعد من ک اصفهانم چ جوری میتونم باهاش حرف بزنم

والا من اولش با قرص گارسینیا شروع کردم  بهدش یه دوره ۲۰ روزه دمنوش گرفتم  کلا سر جم ۸ کیلو ...

گارسینیا روچند خریدی 

تو چ مدتی لاغرشدن یعنی چندماه طول کشید

خودت متوجه میشی اول یواش یواش سایزت عوض میشه بعد ازیه مدتی وزن کم میکنی این دارو ضرر هم نداره یه دارو عطاری هست برای چی بری قرص بخوری هزارتا مریضی هم بگیری 

التماس دعا
من خودم با این قرص لاغر کردم اما حتما حتما باید بعدش رعایت کنی ضمنا رو بدنهای مختلف تاثیرش فرق دوس ...

هزینشونمیدونه چنده؟؟؟؟ چندکیلولاغرکردی

خودت متوجه میشی اول یواش یواش سایزت عوض میشه بعد ازیه مدتی وزن کم میکنی این دارو ضرر هم نداره یه دار ...

میگن تخم کتان تنبلی تخمدان میاره

بیچاره اون چاقه تو ماه عسل مرد

اره😔

وای چ عالی...بعد من ک اصفهانم چ جوری میتونم باهاش حرف بزنم

من شماره مطبشون و پیج اینستاشو برای شما می فرستم زنگ بزنید مطبشون بگید از اصفهان هستید کمکتون می کنند

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
من شماره مطبشون و پیج اینستاشو برای شما می فرستم زنگ بزنید مطبشون بگید از اصفهان هستید کمکتون می کنن ...

ممنون😚❤💓