naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان میشه بیاین😔😔😔😔 249 بازدید | 48 پست خانما من ازبس چاق شدم افسردگی گرفتم ازبس اطرافیانم بهم میگن خواهشن اگ کسی ازشما تجربه خوردن قرص لاغری تنویت ریتاد و داره بهم کمک کنهنگین رژیم بگیر و ورزش کن چون هیچ فایده ای برام نداشتن روزه هم دکتربرام ممنوع کرده😣😣😣😔😔😔😔 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/02/29 | 20:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aziaz عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 864 خوشبختم منم یک عدد چاق هستم👋 من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48690 برنج و نون رو کم کنیدشیرینیجات رو حذف کنیدسالاد رو اول غذاهاتون سیر و کامل میل کنید با قرص ک نمیشه لاغر شد ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 خوشبختم منم یک عدد چاق هستم👋 افسردگی نگرفتی روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
زهرا92__ عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 1471 پیاده روی کننیاز نیست رژیم بگیری حجم غذاتو یه مقداری کتر از قبل کن
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 برنج و نون رو کم کنید شیرینیجات رو حذف کنید سالاد رو اول غذاهاتون سیر و کامل میل کنید با ... اخه خودم خیلی تعریف این قرصوشندیم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 سلام شما کدوم شهری؟ اصفهان روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
aziaz عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 864 افسردگی نگرفتی چرا والا هر روز که خودمو میبینم کلی گریه میکنم تازه ۸ کیلو کم کردم با این حال ۸۵ کیلو هستم من همیشه درد دلم را زیر چهره خندانم پنهان میکنم تا همه فکر کنند نه درد دارم نه دل...
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 من هم چاق هستم ان قدرچاق هستم که وقتی توی خیابون راه میرم هیچکی فکرنمیکنه من بیست وچهارساله باشم همه فکرمیکنن من چهل سال دارم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 خیلی حس بدیه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
zara007 عضویت: 1396/11/11 تعداد پست: 3488 برای مشکل چاقی فقط برید پیش خانم دکتر قربان پور همه ی بازیگر ها هم میرن پیشش من خودم رفتم و معجزه دیدم با ایشون برای شهرستانی ها هم رژیم اینترنتی میدن بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 چرا والا هر روز که خودمو میبینم کلی گریه میکنم تازه ۸ کیلو کم کردم با این حال ۸۵ کیلو هستم باچ روشی؟؟؟؟منم امروز بابام گفت چقدر چاق شدی زدم زیرگریه روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37179 ولی قرص لاغری مصرف نمیکنم الان دوجلسه هست که پیش دکترتغذیه میرم یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم