2777
2789
عنوان

مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 98 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مباااارک باشه عزیزم ایشا...سالم بیادبغلت خوشبحالت که خداتواین ماه مبارک مهمونیش بهت بچه داده اگه شدبرای منم دعاکن خداتواین ماه بهم یه فرزندصالح وسالم بهم بده

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
تروخدا جواب منو بده پنج سال انتظارم مشکلت چی بود من تنبلی دارم قشنگ توضیح بده مشکلتو چه جوری باردارش ...

گلم منم فقط تنبلی تخمدان داشتم پارسال لاپاروسکوپی کردم ولی چون شاغل بودم فقط سالی دوسه ماه تابستونا پیگیر میشدم یا وقت نبود همیشه یا مشکل مالی پیش میومد قراربود آی وی اف بشم امسال که خداخواست و طبیعی شد انشااله توهم زود زود حامله میشی

گلم منم فقط تنبلی تخمدان داشتم پارسال لاپاروسکوپی کردم ولی چون شاغل بودم فقط سالی دوسه ماه تابستونا ...

به شوهرت گفتی چه عکس العملی داشت چی گفت خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشالله دوقلو باردارباشی