2777
2789
عنوان

مثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 98 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه ها پودر اینوفولیک بخور من قبل عید میخوردم به نظرم اونم بی تاثیر نبود برای تنبلی تخمدان ولی بازم ...

توروخدا. دقیق بگو تنبلیت در چ حد بود و پریودات چی و سایز فولیکات

خدایا مرسی ک دخترمو به من هدیه دادی خودت نگهدارش باش 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️
توروخدا. دقیق بگو تنبلیت در چ حد بود و پریودات چی و سایز فولیکات

من ازمجردیم فهمیدم تنبلی دارم الانم ۷ساله ازدواج کردم عادتم یه هفته ای عقب میافتاد چون وزنم کم بود با داروهای تحریک تخمدان یهو فولیکول زیاد و بزرگ کیستی درست میشد که خطرناکه روزایی که آمپول و قرص استفاده میکردم یه روز درمیون سونو خیلی عذاب کشیدم الان شوهرمم میگه راحتمون کردی از دکتروبیمارستان و آی وی اف

۲۸سالمه گلم

خوبه پس ایشالا صحیح سالم بیاد بقلت اصلا کار نکن بزار رحمتت هیچ نشه من دکترم استراحت داده بود گوش نکردم دو قلوم از دست دادم  مواظب باش خیلییی برای من دعا کن یه بچه سالم  این ماه اومده باشه تو دلم  جمعه موعدمه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
انشالله.مشکلتون چیه اگه دوس داری بگو

مشکل خودم اندومتریوز تخمدانه همسرم مورفولوژی زیر1درصد

دکتراصلا دارو بهم نداد برای آی وی اف که رفتم تخمک کشی تزریق الکل انجام داد داخل کیست اندومتریوما بعدشم سه بار انتقال جنین داشتم با وجود کیفیت بالا واستراحت مطلق نگرفت

آخرماه رمضون که موعد پری هست دوباره توسیکل میرم برادریافت داروهای تخمک کشی اما این بار حتما قبل از انتقال عمل میکنم دیگه به حرف دکتر نمیشم درضمن دکترم هم عوض کردم

ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه به آی وی اف نمیرسه طبیعی اتفاق میافته بیاید تو این لحضه های عزیز ماه مبارک برای بارداری راحت وسلامت همه منتظرا صلوات بفرستیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چه خوب زندگیتون همیشه پایدار و خانوادتون گرم و صمیمی

ایشالا پدر و مادر خوبی براش بشید

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.