naziiii_1 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 20 عنوان کنکوریای بیایین🫠❤️ 1 بازدید | 5 پست آزمون گذشته موسسه مون(کنکوریم)من یکوچولوو فقط درسارو خوندم واسه تست زدن مشاورم میگه فردا هم واسم تحلیل آزمون میزاره نمیدونممم واقعنن کار درستیه تو آزمون شرکت کنم یا نهتحلیل آزمون چه شکلیه؟!؟!قبلا یبار فقط آزمون دادم دیروز | 17:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helpppp عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 255 برا من تحلیل آزمون اینطوریه که پاسخنامه رو نگا میکنم با سوالا و جوابا چک میکنم میخونم بعد تو کتاب جوابشو پیدا میکنم یا به عنوان نکته تو جزوه ام اضافه میکنم
naziiii_1 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 20 برا من تحلیل آزمون اینطوریه که پاسخنامه رو نگا میکنم با سوالا و جوابا چک میکنم میخونم بعد تو کتاب جو ... خیلی طول میکشهه؟
naziiii_1 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/27 تعداد پست: 20 نه بابا نهایت نیم ساعت بنظرت فردا وقت زیاد بزارم سر آزمون نهایت یک ساعت مثلا و بعد درسای دیگرو بخونم؟!
helpppp عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 255 بنظرت فردا وقت زیاد بزارم سر آزمون نهایت یک ساعت مثلا و بعد درسای دیگرو بخونم؟! اره بابا اوکیه