2777
2789
عنوان

کمکم کنید تروخدا

129 بازدید | 15 پست

ما دوتا خواهریم،من کوچیکه هستم توخانواده

خواهرم حدود ۸ساله ازدواج کرده تا الان بچه نیاورده ،

خواهرم درون گراس،اخلاقای خاصی داره ،حرفش یکی نیس، الان میگه آره دودقیقه بعد میگه نه

الان دوساله دارم حرف میزنم باهاش

هم خونه خریدن امسال،ماشینم ک داشتن ،شوهرش آقای خوبیه خوش برخورد و کاری ،تا جایی که دیدم همیشه خوب بودن باهم،هیچ وقت راجب مشکلاتش حرفی نزده خواهرم

ببینید من یه دونه خواهر بیشتر ندارم غصه میخورم وقتی شوهرش میاد بمن میگه باهاش حرف بزن راضی بشه بچه بیاریم

الان مشکل اینجاس

یه مدت اقدام کردن ،الان سر حرف دکتر که گفته آهن بدنت کمه ،نظرش عوض شده میگه الا بلا نه فعلا بچه نیاریم

یه مدت کیست سینه گرفت سینه ش ورم کرد الان تحت نظره تقریبا خوبه از این لحاظ مشکلی برای بچه پیش نمیاد

مشکل دندانپزشکی هم داشت حل کرد

من خودم تنبلی تخمدان دارم میترسم به روز من بیوفته زبونم لال

تروخدا هر کی نظری داره بگه ،چطوری راضی بشه

میدونم این تصمیم به خودشون ربط داره ،ولی من خیلی تحت فشارم تنها کسیم که داماد میاد بامن میحرفه مشکلات بمن میگه ظریفت تحملم رفته بالا دیگه نمیکشم

دکتر خیلی خوب اگر سراغ دارید معرفی کنید

.........راجب چله افتادن رو شخص هم اطلاعات دارید بگید ،خیلی وقت پیش یه سید به مادرم گفت چله افتاده روی خواهرم

.......خواهرانه کمک کنید چکار کنم واسه خواهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو چندین ساله از ازدواجت میگذره شوهرت بچه میخواد ، بچه شیرینیه زندگیه و اینکه اگه شوهرت زیاد پافشاری کنه و رد کنی شاید زده بشه یا سراغ یکی دیگه بره خدای نکرده

وقتی خواهرت نمی خواد به زور میخوای حامله اش کنی؟

استرس داره ،شوهرش میگه بهم باهاش حرف بزن قانع بشه برای بچه دار شدن ،تو خودت جا من بودی چی میکردی بیخیال میشدی

بهش بگو چندین ساله از ازدواجت میگذره شوهرت بچه میخواد ، بچه شیرینیه زندگیه و اینکه اگه شوهرت زیاد پا ...

شوهری به خاطر بچه بخواد بره سمت یکی دیگه

خواهرش باید زودتر اسنپ بگیره برای شوهرش بگه هری

۳۶

خوب پس اونقدر بزرگ هستین بدونید بچه به دنیا آوردن مسئله کوچیکی نیست و باید هر دو طرف مسولیت پذیر باشن و آمادگی لازم داشته باشن

شاید از نظر شما داماد تون آدم خوبی باشه اما از نظر خواهرتون شاید هنوز صلاحیت پدر شدن نداره

شما تو زندگیشون نیستین پس خواهرتون بهتر میدونه چه خبره

ازکجا میدونی چله افتاده رو خواهرت؟همزمان با کسی عروسی کرد؟یا حوالی چهل روز عروسیش کسی بچه آورد یا خد ...

چله ،رو ی سیدی گفت ،و اینکه یه فرد فوت شده توی خواب بهم گفت ،اون زمان که تازه ازدواج کرده بود ،عموم فوت شده بود

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792