2777
2789
عنوان

خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 21 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همین که منو خندوندی یعنی مشخص هست ادم شوخ طبعی هستی. . من کسی رو سراغ دا ...

ممنون ک باهام حرف زدی🥲🥲اره شوخ طبع بودم همیشه ولی الان دیگ حوصله خودمم ندارم

بمیرم چقد سختی کشیدی😭😭😭😭😭راستش من زیاد اعتقاد به سوره و قران ندارم ولی اینایی ک گفتیو میخونم بیینم بهتر میشم یا نه

دعا کن برام خیلی خیلی دعا کن حالم خوب شه مشکلاتم حل شه

ممنونم ازت❤️

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
ممنون ک باهام حرف زدی🥲🥲اره شوخ طبع بودم همیشه ولی الان دیگ حوصله خودمم ندارم بمیرم چقد سختی کشیدی ...

خدا نکنه خواهش میکنم. گلم . امیدوارم همیشه دلت شاد باشه . متاسفانه. اکثر کسایی که اعتقادشان رو از دست دادن. بیشتر مورد هدف انرژی های منفی حمله موجودات غیر ارگانیک هستن حتما. بخون چند چله بگیر قطع نکن مدام بگیر . یه سری کارگاههای اجدادی داریم. باعث مصیبت ماها شده و باید مدام بخونیم اره هر سپره ای میخونی. فقط بقزه رو ترک نکن. از من بهت وصیت . هم بخون هم صوت گوش کن کلی خوابهای عجیب و جالب میبینی. دشمنان حسودا کسایی که برات جادو کردن دشمنی کزدن .. حیوانات حشرات .. من که به عشق این خوابها هر شب میخونم چون مشکلاتم رو میفهمم وقتی با قران انس بشی کم نیاری. قطع نکنی. حتی تو خواب بهت میکن چه سوره هایی بخونی. اینجور مواقع انرژی های غیر ارگانیک هر کاری میکنن طرف ناامید بشه قران رو ادامه نده ولی قوی ادامه بده همین که میگی شروع میکنم به خوندن این یعنی خدا بهت نظر کرده و دوست داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا نکنه خواهش میکنم. گلم . امیدوارم همیشه دلت شاد باشه . متاسفانه. اکثر کسایی که اعتقادشان ...

چقدر حس خوبی میگیرم از حرفات🥺🥺🥺😭😭😭چله و اینارو نمیتونم ولی سوره بقره و اون آیه ای ک گفتیو هر روز میخونم انگار خیلی خدا نگاهش بهته لطفا دعام کن مشکلاتم حل شه لطفا از خدا بخاه یه نگاهی هم بمن کنه

از فردا حتما کارایی ک گفتیو میکنم ولی اگه نتیجه ای نبینم دیگ پی این چیزا نمیرم😞

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
چقدر حس خوبی میگیرم از حرفات🥺🥺🥺😭😭😭چله و اینارو نمیتونم ولی سوره بقره و اون آیه ای ک گفتیو هر ر ...

لطفا داری. گلم. درد رنج باعث کسی تجربه روحی میشه . روحی باید ارتقا پیدا کتی رسالت ات رو باید پیدا کنی. . درست میشه. مشکلاتت . همین الان با همین تاپیک. خاست خدا بود. من شانسی ببینم یه کمک قرانی کوچیکی بهت کنم استارت اش رو بزنی مسیرت گره هات همه چی ات از بین میره [1.: دستور حصار خضری 👇

#حصارخضری🌟

شماره 1)❤️۷ مرتبه :

🌿اللهم صل علی محمد وعلی محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ، اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ🌿

شماره 2)❤️۷ مرتبه:

🌿بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ

الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ

اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ🌿

شماره3)❤️۷ مرتبه:

🌿اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ، لَا إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ، اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ🌿

شماره4)❤️۷مرتبه:

🌿بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم

قُلْ یَا أَیُّهَا الْکَافِرُونَ

لا أَعْبُدُ مَا تَعْبُدُونَ

وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ

وَلا أَنَا عَابِدٌ مَا عَبَدْتُمْ

وَلا أَنْتُمْ عَابِدُونَ مَا أَعْبُدُ

لَکُمْ دِینُکُمْ وَلِیَ دِینِ🌿

شماره 5)❤️۷ مرتبه:

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ

اللَّهُ الصَّمَدُ

لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ

وَلَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُوًا أَحَدٌ🌿

شماره6)❤️۷ مرتبه:

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ

وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِی الْعُقَدِ

وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ🌿

شماره7)❤️۷ مرتبه:

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ

مَلِکِ النَّاسِ

إِلَهِ النَّاسِ

مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ

الَّذِی یُوَسْوِسُ فِی صُدُورِ النَّاسِ

مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ🌿

شماره8)❤️۷ مرتبه:

🌿سبحان الله والحمد الله ولا اله الا الله والله اکبر لاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم🌿

شماره9)❤️۷ مرتبه:

🌿اللهم صل علی محمد وعلی آل محمد کما صلیت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ، اللهم بارک علی محمد و علی آل محمد کما بارکت علی ابراهیم و علی آل ابراهیم، إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ🌿

[1/10, 17:05] .: ❌❌حتی میتونی. دور ماشین ات تصور کنی و یا خونه هات اموالتان هم طبق این دستور ک نوشته توضیح داده دایره بکشی دور ش حصار بشن از چشم زخم بلایا. ❌ این هم بزای حصار بخون. هر روز عالیه 7 مرتبه یا 1 مرتبه هر چی بیشتر بخونی حصار دورت قویتر میشه. ه اب جوشیده داغ کنارت باشه. 7 بار که خوندی این ایات رو. یعنی شماره 1 صلوات ابراهیمی هست رو 7 بار بخون. همینجورادامه بده تا آخر. بعد فوت کن به اب . از لون اب قرانی میخوری روزی 2 بار انرژی های منفی بدنت جن ها حسد به مرور ازت دور و دعا میشن. بعد دستت رو شکل قنوت بیار جلوی صورتت فوت بهش از فرق سر تا کل بدنت رو مسح کن این یعنی تو در حصار رفتی . حتما قبل شروع بقره. این حصار رو بخون در امان باشی فرشته های سوره ازت محافظت میکنن جادو ها حسد اثرش کم میشه و میره .

لطفا داری. گلم. درد رنج باعث کسی تجربه روحی میشه . روحی باید ارتقا پیدا کتی رسالت ات رو باید پید ...

ینی هرروز قبل سوره بقره این 9مورد رو بخونم؟

حتما حتما انجام میدم عزیزم بازم خیلی ممنونم ازت واقعا بزرگ ترین لطف رو بهم کردی😭😭😭❤️❤️❤️

ینی هرروز قبل سوره بقره این 9مورد رو بخونم؟ حتما حتما انجام میدم عزیزم بازم خیلی ممنونم ازت واقعا ب ...

اره عزیز. در طول روز یا شب موقع خواب بقره دپر تند یک ساعت و نیمه رو دانلود کن. با یهدقاری خوش صدا با هندزفری یا بدپن هندز فری بزار کنارت پخش بشه بخواب باز خوابی دیدی تعبیرش بلد نبودی بلد باشم راهنمایی ات میکنم .❤️❤️ وظیفه ای انسانی و وجدانی ام بود گلم انشالله خبر های خوشت بیایی بگی .

سوره طلاق، آیه ۲

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا

ترجمه:

و هر کس تقوای خدا پیشه کند، خدا راه نجاتی برایش قرار میدهد.

موفق باشی انشالله

اره عزیز. در طول روز یا شب موقع خواب بقره دپر تند یک ساعت و نیمه رو دانلود کن. با یهدقاری خوش صد ...

چشم عزیزم انجام میدم سوالی چیزی داشتم همینجا ریپلای میکنم میپرسم ازت، بازم خیلی ممنون وقتتو برام گذاشتی🫶🏻😘