2777
2789
عنوان

خستم

1 بازدید | 14 پست

هیچ چیز امیدوار کننده ای تو زندگیم ندارم

کاش خدا عمر منو بگیره بده به اونی که امید به زندگی داره و عاشق زندگیشه..

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 

کلمات جادو هستن. این حرفی که اینجا نوشتی. یه جور خودت رو. جادو کردی. یعنی به کائنات سیگنال فرستادی و این اتفاق میفته واقعا . همه خسته هستیم حتی منی که تو پول غلطت میزنم. باز یه مشکلات مالی دارم. پول ندارم بهشون برسم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صبر صبر کن...

صبر برای چیه اخه؟برا زندگی؟ زندگی ای که اصلا نمیخامش؟

یه جایی تو متنی خوندم:اگ كسی قدرتو نميدونه بذار نبودنت رو احساس كنه!دلم ميخواست ب نویسنده متن بگم:دنیاو آدمهاش انقدر بی معرفت شدن ک كافيه ثانيه ای نباشی جایخاليت ساده تر از اونی که فكر كنی پر ميشه(: سه تا مود همیشگی من : حوصله ندارم، خوابم میاد، گشنمه زندگی ما اولش خدا بزرگه و وسطاش باید ببینیم قسمت چی میشه و آخرشم حتما حکمتی توش بوده! ️ 
ببین منواگر خدا بیاد بهت بگه همینی که هست میخوای چ کار کنی؟

هیچی، میشینم فک میکنم ببینم با چ راهی میتونم خودکشی کنم.

کلمات جادو هستن. این حرفی که اینجا نوشتی. یه جور خودت رو. جادو کردی. یعنی به کائنات سیگنال فرستا ...

اگ این اتفاق بیوفته ک خوبه چون واقعا نایی برا ادامه دادن ندارم

هیچی، میشینم فک میکنم ببینم با چ راهی میتونم خودکشی کنم.

فکر کردی خودکشی کنی اون دنیا ا برات فرشته قرمز پهن کردن؟؟🤣🤣🤣🤣 میفرستن تو طبقه ای خودکشی کرده ها. انقدر عذاب میدن. تازه بازی شروع میشه از چاله به چاه میفتی 🤭🤣 طرف هر روز میکه غلط کردم کاش میشد برگشت نتیجه ای تحقیق من از سایتهای عربی هست . چون کفر کرده. چون کسیکه خودکشی کرده یغنی ایمان اش به خدا ضعیف بوده. تسلیم القای شیطان شده. و زودتر ار موعد مقرر شده تو سرنوشتش دخالت کرده . چون باعث خوشحالی ابلیس میشی. و میکه دیدی این همون. انسانی بود که من بخاطر سجده نکردن بهش. از بهشت آسمون منو طرد کردی همین بنده ات که از روحت بهش دمیدی. بهت کفر کرد. تو رو قبول نداشت. خودش رو کشت من کاری نکردم. من فقط وسوسه اش کردم ... اونم بجای تو حرفم رو گوش کرد خودش رو کشت. والله من بخام خودکشی هم کنم مفتی خودم رو نمیبرم اون دنیا چهار تا ظالم رو هم با خودم میبرم 🤭🤭🤭 شوخی کردم ولی در کل خودکشی وسوسه ای شیطانی هست. فرکانس بدنت اومده پایین رو ذهنت القا میشه این حس

حالا چیشده که ما نداری تعریف کن اینجا

خیلی چیزا دیگ تعریف کردنی نیست

از هیچی شانس نیاوردم نه از عشق نه خانواده نه وضعیت مالی خوب هیچی هیچی

من آدمی بودم ک همیشه عاشق زندگیم بودم همیشه به آینده امیدوار بودم ولی الان چی..

فکر کردی خودکشی کنی اون دنیا ا برات فرشته قرمز پهن کردن؟؟🤣🤣🤣🤣 میفرستن تو طبقه ای خودکشی کرده ه ...

من ریدم تو این دنیا و اون دنیا که هیچکدومش به نفع ما انسانا نبود و نیست عین یه منجلابه ک توش گیرکردیم و دس و پا میزنیم

اگه خدایی وجود داشت انقد مارو عذاب نمیداد

فکر کردی خودکشی کنی اون دنیا ا برات فرشته قرمز پهن کردن؟؟🤣🤣🤣🤣 میفرستن تو طبقه ای خودکشی کرده ه ...

چیکار کنم فرکانس بدنم بیاد بالا؟

من ریدم تو این دنیا و اون دنیا که هیچکدومش به نفع ما انسانا نبود و نیست عین یه منجلابه ک توش گیرکردی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 همین که منو خندوندی یعنی مشخص هست ادم شوخ طبعی هستی. . من کسی رو سراغ داشتم. پدر مادر پولدااااار پزشک جراح معروف. . پسرشون. از لوستر وسط خونه خودش رو دار زد کشت . خاستم بگم عامل خودکشی فقط فقر نیست عوامل پولدار ها هم خودکشی میکنن . ارتعاش بدن میاد پایین. ایمان ضعیف باعث افسردگی. پاتوق جن ها میشه بعد القا میکنه بکش الان خودت رو بندازی الان گاز بده تصادف کن بکش خودت . من هم یه زمانی. احمق شده بودم. پسره بهم خیانت کرد. بد نارویی زد یماند چیششد..جوری که جنون گرفته بودم. موهام ریخت فقط با مردن آروم میشدم. جیغ میزدم خودم رو میزدم گربه میکردم. منتها چون از عواقب خودکشی اطلاع داشتم خایه نمیکردم. سمتش برم🤣🤣🤣🤣 دیدم حاجی راهش این نیست اون دنیا هم پاره میکنن مارو ... 🤣🤣 یه نیرویی که ایمان به خدا بهش میگن هر چی.. منو کشوند سمت قران خوندن اوایل حال خوندن نداشتم زار میزدم از از نارویی که بهم زد طپش قلب تشنج. حالت تهوع. شب و روز گریه لاغر شده بودم. .. هیچی جز رسیدن به اون برام مهم نبود آروز هام رو نقشه هام رو فنا رفته میدیدم .. بقره دورتند دانلود کردم میخابیدم. شب و روز خواب بودم ولی سوره بقره مدام با هند فری توی گوشم پخش میکردم. بماند چقدر. حرکت من ها صدای جن ها بشکل هم همه ای تووساجد پچ پچ بود میشنیدم هند فری برمیداشتم. صدا قطع بود باز میزاشتم صدا از توی صوت قران پخش میشد. همه میگفتن به جز قاری صدایی نیست فقط من میشنیدم. رقیه های شرعیه گوش میکردم .. قران خیلی زیاد میخوندم. انقدر حالم بهتر شد. فرکانس ام رفت بالا. انرژی منفی ازم داشت دور میشد. . بشین سوره بقره رو بخون. گوگل هم بزنی از معجزات این سوره کلی مطلب میاد . سوره طلاق ذاریات انشراح سوره مزمل برای پول گشایش . صافات. جن. تکویر. ق . بخون. و شبها سوره. انسان همزاد ات آروم شه . همزاد یکی از عامل اصلی مشکلات هست سوره ق و طارق شبها بخون. . برای اینکه ارتعاش و فرکانس ات زودتر بالا بره هاله هات ترمیم شه در کنار اینها. ایه 35. سوره نور بخون. 66 مرتبه روزانه. هر روز

اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ

ترجمه فارسی:

خدا نور آسمانها و زمین است. مَثَلِ نور او چون چراغدانی است که در آن چراغی باشد؛ چراغ در شیشهای، و آن شیشه گویی ستارهای درخشان است که از درختی پربرکت، زیتونی نه شرقی و نه غربی، افروخته میشود؛ روغنش نزدیک است خود به خود روشن شود، هرچند آتشی به آن نرسیده باشد. نوری بر نور؛ خدا هر که را بخواهد به نور خود هدایت میکند، و خدا برای مردم مثلها میزند، و خدا به هر چیزی داناست.