2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

120 بازدید | 25 پست

سلام خسته نباشید من دوماه زایمان زودرس کردم توی 24 هفتگی و بچم و از دست دادم 😭 و اولین بچم بود میخوام دوباره حامله بشم رفتم دکتر بهم گفت رحمت لیز و حاملگی بعد باید سرکلاژ بشی

بزار رحمت ترمیم شه بعد شش ماه اقدام کن بعدم بارداری با استراحت میشی حتی اگر سرکلاژ کنی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه هی پسرم میاد جلوی چشمام 😭میخوام دوباره حامله بشم و این دفع بچمو بغل کنم

درکت میکنم

خودم کشیدم

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

واقعاً متاسفم عزیزم چند وقت این اتفاق برات افتاد اگه ناراحت نمیشی میشه جواب بدید

من ی سقط تو20هفته داشتم

البته مرده ب دنیا اومد این بارداری اولم بود

یکی دیگه هم تو30هفته زایمان زودرس کردم زنده بود24روز تو دستگاه بودبعدش فوت شد اینم بارداری دومم بود

وماجرا مربوط ب سال 95و96هس

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

ببخشید عزیزم نارحت کردم الان بچه داری

بله عشقم دارم

بعد از اون دوتا دیگه سر هر بارداری سرکلاژ شدم

واقعاً چقدر خوب عزیزم خدا واست نگه داره گلم دخترن یا پسر چند سالشونه

ی پسر دوتا دختر

7ساله

4ساله

10ماهه

منم یدونه دختر چهار ماهه دارم دعا کن خدا برام نگهش داره آخه دورم پر حسوده میخان بچم بکشن بی رحمای عو ...

انشاالله عزیزم خدا واست نگهش داره از همشون دور بمون دقیقا دور ور منم پر از حسود بود همشون میگفت الهی بوت بمیره فلان خدا بچمو ازم گرفت 😭😭خدا ازشون نگذره