2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تو کسیو سیو داشته باشی و اونم تورو داشته باشه دوتا ادمک کنار اونی که سیوش داری هست ایکس پلاس منظورمه که خیلی سریعتر از تلگرامه

ان زمان که بنهادم سر به پای ازادی دست خود ز جان شستم از برای ازادی ( هموطنام🖤🕊)

از طریق پیامرسان های ایرانی یا خارجی: تلگرام، روبیکا، ایتا و... اگه شماره تلفن طرف تو قسمت اطلاعات ا ...

اخه اونایی که شمارمو ندارن هم تو قسمت اطلاعات اکانت شمارشون برام میوفته😕

مثلا کافی نت شماره منو نداره که ولی تو قسمت اطلاعات اکانت شمارش افتاده

‌ متفاوت باش،مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..!  ️ 

اگه تو کسیو سیو داشته باشی و اونم تورو داشته باشه دوتا ادمک کنار اونی که سیوش داری هست ایکس پلاس منظ ...

الان نصب میکنم

ایشالا که نشون بده:)

اخه اونایی که شمارمو ندارن هم تو قسمت اطلاعات اکانت شمارشون برام میوفته😕مثلا کافی نت شماره منو ندار ...

چون تو شمارهش رو داری

وقتی شمارهی کسی رو نداری و توی اطلاعات شمارهی طرف برات میفته یعنی اون شماره ی تو رو داره

اخه اونایی که شمارمو ندارن هم تو قسمت اطلاعات اکانت شمارشون برام میوفته😕مثلا کافی نت شماره منو ندار ...

آره ربطی نداره تلگرام سه گزینه داره تو تنظیمات که مشخص بودن شماره برای (هیچ کس، مخاطبین من، برای همه)

بستگی به تنظیماتشون داره

یا حتی واسه پروفایل و...

آره ربطی نداره تلگرام سه گزینه داره تو تنظیمات که مشخص بودن شماره برای (هیچ کس، مخاطبین من، برای همه ...

ببین من الان تلگرام ایکس پلاس نصب کردم،اون آدمک برای اونطرف نیومد،یعی برای یسری از مخاطبا اومد برای یسریا اون ادمکه نیومد

یعنی شمارمو سیو نداره؟

ولی اخه یچیزیم الان متوجه شدم

تو واتس اپ با یکی از شماره هام که بهش گفته بودم میتونم اخرین بازدیدشو ببینم،ولی با اون یکی شمارم که نمیدونه نمیتونم اخرین بازدیدشو ببینم😑😕💔

الان نمیدونم سیوم داره یا نه..