2777
2789
عنوان

فقط خانما🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2124 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی مدت زیر بغلم و رفتم کامل نرفتم ولی تاثیر داشت ولی برای بییکنی دودلم همسرم میگ برو و با ژیلت شیو ...

منم خیلی دوس دارم برم همسرم میگه فقط بچه

اونم بخاطر بچه شیر دهی و بارداری فعلا دو سال نمیتونم

فول بادی ۱۸۰۰ یا بیکنی؟ خیلی خوبه من باید توی شهرمون پرس و جوکنم باید برم قبل عروسیم

فقط بیکینی همه نقاطش البته تهرانم من

حواستم باشه دستگاهای معروف که خوب موهای زائد از بین میبرن تقلبیش نباشه

اره خیلی خوبه خیلی یعنی من راحت شدم کلا ۱ سال نیم میرم لیزر الان دیگه خیلی کم شده ولی خب باید بازم ادامه بدم

هم روشن میکنه هم جوشا لکارو از بین میبره

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

دوستان اگ بیکینی قسمت پایینش جواب نمیده پس چ فایده😭 من دقیقا همین قسمت رو اصلا بلد نیستم درست شیو کنم چون حساسه واقعا

فقط با پودر میتونم ک سریع در میاد اینم

کسی هست قسمت پایین هم خوب جواب گرفته باشه؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

دوستان کسی از لیزر پشت لب هم راضیه آیا؟

برا من ایقد ژیلت زدم ک کاملا ضخیم شده

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

تاثیر داره فقط بیکنی رو زود زود میریم نسبت به بقیه جاهای بدن فکر نکن ، با لیزر ، راحت میشی سر زمان خ ...

میخام واقعا بی دغدغه باشم هرجور شیو میکنم سر دوروز روز از نو روزی از نو میشه

خسته شدم واقعا🫠

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

فقط بیکینی همه نقاطش البته تهرانم من حواستم باشه دستگاهای معروف که خوب موهای زائد از بین میبرن تقلبی ...

اره باید کلی پرس و جو کنم🫠🫠🫠مرسی قشنگم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

منم خیلی دوس دارم برم همسرم میگه فقط بچه اونم بخاطر بچه شیر دهی و بارداری فعلا دو سال نمیتونم

من همسرم همش میگ برووو🫠ژیلت نکش بدنتو