2777
2789
عنوان

فقط خانما🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2137 بازدید | 92 پست
وای چخوب برو دیگه خو بچه داری ؟

ن هنوز عقدم

🫠 گفتم دیگ این ماه برم

من جوش زدم میترسیدم برم روم نمیشد

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اره باید کلی پرس و جو کنم🫠🫠🫠مرسی قشنگم

فداتشم عشقم ایشالا خوشبخت و پایدار باشین🥰🩷🩷

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@niniyar

اوپرای قشنگم ❤️

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

فداتشم عشقم ایشالا خوشبخت و پایدار باشین🥰🩷🩷

یه دنیا ممنونمممممم💓💓💓❤️

عزیزیبا خیالت راحت برو لیزر

همش پشت گوش میندازم و اینک میترسم مرکز درستی پیدا نکنم

ن هنوز عقدم 🫠 گفتم دیگ این ماه برممن جوش زدم میترسیدم برم روم نمیشد

اول باید بری دکتر زنان ی آزمایش هورمونی بدی ببینی هورمون هات سرجاشه یا نه

خیلی مهمه تنبلی یا کست نداشته باشی عفونت نداشته باشی بعد بری لیزر اونموقع جواب میگیری تو تایم لیزر هم سعی کنی مراقبت کنی دیگه

بعد اینکه این بهترین وقتشه منم دوساله ازدواج کردم بخاطر بچه دار شدن دیگه کنسل شد

من ساق پا تا زانو مچ دست تا آرنج بیکینی زیر بغل میرم کندلا

دست و پام جلسه چاهازممه دو هفته است شیو نکردم اینقدر نازک شدن دیده نمیشن و اینکه خیلییی کن در اومدن از ۱۰ تا مو۲ تاش یا یکیش درومده

زیر بغلم هم دورش کم شده وسطش هنوز رشد میکنه

بیکینی ام کل بالاش نهایتا۱۰ تار مو نازک ولی پایینش کاملا رشد داشته

این دختر قشنگی که توی پروفایلمه دختره خالشه قند و نبات خاله است 🥺🧸🫀 این جانب عاشق دوغ و ترشیجات لواشک و تمر هستم ، میتونم تا عبد فستفود بخورم و خسته نشم🫠😁🤤 اگر بخوام خودمو توضیف کنم تا یه تصور ذهنی داشته باشید ، لاغر ،قد بلند تا حدودی(۱۶۷) پوست سفید سفید ، صورت گرد و دارای لپ ، چشمام کشیده است موهامم بلوند کردم😛کاراته کا هستم ، دختری به شدت احساسی مغرور و مودب به شدت مهربون ،بزرگترین لطفی که مادر پدرم بهم کردند یاد دادن ادب بوده چون هیچوقت بزرگ تر از خودم رو تو خطاب نکردم و با اسم هم صدا نزدم، احترام خط قرمزمه اگر نمیتونی ادب و احترام رو موقع حرف زدن داشته باسی جوابمو نده گله زیبا🩷🌼 اگر هر کمکی از دستم بر میومد اول به من بگو بعد راجب بهش تاپیک بزن بوس بوس خسته ام شدید😁🫶🏻

اول باید بری دکتر زنان ی آزمایش هورمونی بدی ببینی هورمون هات سرجاشه یا نه خیلی مهمه تنبلی یا کست ندا ...

ای وای تنبلی وکیست ک سابقشو دارم🥲🥲🥲🥲

حتما قبلش میرمممم

مرسی عزیزم نکته قشنگی و گفتی

الان همه دستگاه ها پیشرفته شدن نترس

مرسی قشنگم