2777
2789
عنوان

فقط خانما🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ۸۰۰ تا شات فول بیکینی ولی خب برای یه جلسه این قیمته ۱۸۰۰ اما میارزه خیلی بهتر شده پوست نرم میکنه ...

فول بادی ۱۸۰۰ یا بیکنی؟ خیلی خوبه من باید توی شهرمون پرس و جوکنم باید برم قبل عروسیم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یعنی ممکنه بیکینی تاثیری نداشته باشه؟

نه بی تاثیر که نمیشه باتوجه به بدنت کامل بری و شارژم بری مثلا کل بدنت ۹۵ درصد موها از،بین میره بیکینی ۸۵ درصد تا ۹۰ درصد از،بین میره .اون قسمت داخل یه کم مقاومتره

عزیزم باعث سفید شدن هم میشه لیزر زیر بغل؟

من زیربغلم اصلا تیره نیست برای همین تغییر خاصی از نظر رنگ پوست نداششتم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

بیکینی قسمت پایینش جواب نمیده شاید کم یا کوتاه بشن ولی کاملا از بین نمیرن چون اون قسمت مرطوبه

🫠🫠🫠

افرین حالا شد اگه بگید فقط خانما دیگه اقایون نظر نمیدن

تو خودت اینجا چیکار داری؟👹

درخواست دوستی ندین لطفا! (کاربری دست دو تا دوسته)امام علی(ع:فرصت به مانند ابر گذرا مىگذرد، پس فرصتهاى نیک را غنیمت دانید.بزن زخم،این مرهم عاشق است,,,,که بی زخم مردن،غم عاشق است.خواستم از رنجش دوری بگویم،یادم آمد،،،،عشق با آزار خویشاوندی دیرینه دارد.six months left 🫠

نه بی تاثیر که نمیشه باتوجه به بدنت کامل بری و شارژم بری مثلا کل بدنت ۹۵ درصد موها از،بین میره بیکین ...

این هفته ک پریود میشم گفتم بعد پریودی برم

میترسم تغییرات هورمونیم نزاره درست تاثییر کنه

یعنی ممکنه بیکینی تاثیری نداشته باشه؟

تاثیر داره فقط بیکنی رو زود زود میریم نسبت به بقیه جاهای بدن

فکر نکن ، با لیزر ، راحت میشی

سر زمان خودش ، دوباره برو

من میگم کاش زودتر رفته بودم

قسمتای کاربردی رو میرم

از لیزر رفتن پشیمون نمیشی

البته جای خوب برو ، هرجایی نرو

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏