2777
2789
عنوان

فقط خانما🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 92 پست
ده جلسه دستگاه تیتانیوم راضیمسفید و نرم هم میشه

جدی تاثیر روی سفیدی هم داشته؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاتی هست؟

اره ۸۰۰ تا شات فول بیکینی

ولی خب برای یه جلسه این قیمته ۱۸۰۰ اما میارزه خیلی بهتر شده پوست نرم میکنه و موهای زیر پوستی جوش و سیاهی همه رو برده و چند درجه روشنتر میکنه

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

من ی مدت زیر بغلم و رفتم کامل نرفتم ولی تاثیر داشت ولی برای بییکنی دودلم همسرم میگ برو و با ژیلت شیو ...

عزیزم باعث سفید شدن هم میشه لیزر زیر بغل؟

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت🦋 غصه هم میگذرد☘️💞

خیییلی راضیم کندلا رفتم دکا رفتمواقعا چیز خوبیه لیزر

بعد چند جلسه نتیجه دیدین؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

افرین حالا شد اگه بگید فقط خانما دیگه اقایون نظر نمیدن

اها پس قبول داری مرد نیستی

چه جالب

کسیو ندیده بودم انقدر صریح اعتراف کنه

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

جدی تاثیر روی سفیدی هم داشته؟

اره من که حس میکنم

در ضمن جلسه اول تا سوم شاید شیوه کنی اما بقیه اش بین دوره اش نمیخواد فقط روز قبل لیزر شیوه کن

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

افرین حالا شد اگه بگید فقط خانما دیگه اقایون نظر نمیدن

الان تو انگل کور بودی؟

یه زنبور هیچ وقت وقتش را تلف نمیکنه که به مگس توضیح بده عسل از عن بهتره 😉 اگه جایی جواب بی احترامیت ندادم اینو 2بار بخون انرژیم برای چیزهای مهم تر میزارم 🥹😘 وقتی یکی هیچی برای افتخار کردن نداشته باشه، به قومیتش افتخار میکنه..