2777
2789
عنوان

فقط خانما🔞🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 2094 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ی مدت زیر بغلم و رفتم کامل نرفتم ولی تاثیر داشت ولی برای بییکنی دودلم همسرم میگ برو و با ژیلت شیو ...

حتما برو منم میخام برم آدم راحت میشه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

فقط خانما جای این جوشها مونده🫠راه حلی دارید برای از بین بردنشون؟ من پوستم سفیده واقعا بد طوره

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

۱۸۰۰ دستگاه الکساندرایت

شاتی هست؟

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

دوستم میگف زینک بخوری باعث میشه دوباره رشد کنه موها

چه ربطی داره ریشه مو رو داره از،بین میبره حالا بخواد دوباره رشد کنه ریشه ای وجود نداره.والله من عمری خوردم لیزرم کردم تازه من پنج جلسه رفتم تو شارژ برعکس خیلیا که بعد از ده یا دوازده جلسه میرن تو شارژ

ژیلت اصلا نزن موبر استفاده کن منم از موبر خسته شدم دوس دارم برم لیزر

همش ژیلت میزنم 🫠

چه ربطی داره ریشه مو رو داره از،بین میبره حالا بخواد دوباره رشد کنه ریشه ای وجود نداره.والله من عمری ...

ممنون عزیزم چه دستگاهی بهتره ؟

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤
ارهمن میرم کل بدنموباید بری نشون بدی برای موهای کرکی اثر برعکس داره

مرسی عزیزم

اصلا تعلل نکن برو لیزر خودتو راحت کن البته قسمت بیکینی نسبت به جاهای دیگه دیرتر و کمتر جواب میگیره ب ...

یعنی ممکنه بیکینی تاثیری نداشته باشه؟

ده جلسه

دستگاه تیتانیوم راضیم

سفید و نرم هم میشه

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣4️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.