بچها من ۱۸سالمه به خاطر یک چیزایی خودم پول نگه میدارم میرم وسیله برای خودم میخرم. بعدش از یکی از زندایی هام کمک گرفتم مثلاً مارک چی خوبه چی بده داشتم بهش میگفتم قیمت فلان چیز برام میپرسی خیلی بد جوابم داد گفت تو چرا اینقدر جو گیری هولی خیلی عصبی شدم به نظرتون کار من بده دارم وسیله میگیرم؟
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیگم بفکر نباش ولی اینقدر هول ولا هم لازم نیست والا
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕