2777
2789
عنوان

خرید جهاز

1 بازدید | 29 پست

بچها من ۱۸سالمه به خاطر یک چیزایی خودم پول نگه میدارم میرم وسیله برای خودم میخرم. بعدش از یکی از زندایی هام کمک گرفتم مثلاً مارک چی خوبه چی بده داشتم بهش میگفتم قیمت فلان چیز برام میپرسی خیلی بد جوابم داد گفت تو چرا اینقدر جو گیری هولی خیلی عصبی شدم به نظرتون کار من بده دارم وسیله میگیرم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد نیست جالب نیست طلا بخر بعدا جهیزیه بخر اینجوری انگار منتظر ازدواجی

🙄🙄 هیچکس طلا قسطی نمیده بعد پول پیشی من دادم ۲۰ تومن بود که هیچ طلایی باهاش نمیتونستم بخرم

به نظرم بذاری مادرت برات بخره خلی بهتره تا خودت دست به کار شی

مامانم این کار انجام نمیده نه الان نه هیچوقت دیگه چون قبل خرید یک قاشق اول باید داداشم اوکی بده بهش

🙄🙄 هیچکس طلا قسطی نمیده بعد پول پیشی من دادم ۲۰ تومن بود که هیچ طلایی باهاش نمیتونستم بخرم

ببخشید با ۲۰ تومن وسیله خاصی نمیدن

و چرا ۲۰ تومن یه گرم طلاست و پول قسط هر ماه سکه پارسیان بخر .نمیدونم من دیدگاه خودمو گفتم سمت ما زشته اینکار تازه بعد عقد جهیزیه میخرن

نه

پس درست گفته زن داییت واقعا هولی

من نمیگم بفکر نباش ولی اینقدر هول ولا هم لازم نیست والا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

سکه بگیر بزار کنار

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

پس درست گفته زن داییت واقعا هولیمن نمیگم بفکر نباش ولی اینقدر هول ولا هم لازم نیست والا

واقعا هولی نیست به قول معروف شتری در خونه همه خوابیده بعدش من دختر عمم دقیقا از من کمتر بود سنش خودش کلی وسیله هاشو کار میکرد خرید

عزیزم دیگه موقعی که خاستگار نهایی شد و خواستی جواب بله بدی دست ب کار شو

از الان اگه خبری نیست بخری وسیله ها قدیمی میشن و دولت هدر میره

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍