2777
2789
عنوان

خرید جهاز

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 29 پست
واقعا هولی نیست به قول معروف شتری در خونه همه خوابیده بعدش من دختر عمم دقیقا از من کمتر بود سنش خودش ...

نگفتم نخر ولی اینجور تو تو هول ولایی انگار ماه دیگه عروسیته😂

والا مام که ۶ ماه دیگه میریم سر زندگی اینجور نیستم هی بخوام بگم من چی بخرم اینو برام چک کن و اینا

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ببخشید با ۲۰ تومن وسیله خاصی نمیدن و چرا ۲۰ تومن یه گرم طلاست و پول قسط هر ماه سکه پارسیان بخر .نمید ...

ببین ۲۰ تومن جلو گرفته مثلاً من ۶۰ میلیون ازش وسیله برداشتم قراره ماهی پنج تومنی بدم ولی از هر طلا فروشی سوال کردم گفت ما قسطی کار نمیکنم به خاطر متغیر بودن قیمت ها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز هیچکس قسطی نمیده بحث اینه وگرنه خودم میدونم طلا سکه بهتره ولی وقتی نمیدن کسی چه جوری بگیری

خب ۲۰ تومن داری برو یه گرمی بخر

من مجرد بودم فقط سکه میخریدم

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

طلای زینتی هم نخر چون ازش میندارن ولی سکه سوتی میتونی بخری جمع کنی

نگفتم نخر ولی اینجور تو تو هول ولایی انگار ماه دیگه عروسیته😂والا مام که ۶ ماه دیگه میریم سر زندگی ا ...

نگفتم چی بخرم چون اون یک جا مشتریه گفتم قیمتش بپرس میخواستم بدونم تفاوت قیمتی اینکه از چابهار ارسال کنه تا بازار روز چنده

ببین ۲۰ تومن جلو گرفته مثلاً من ۶۰ میلیون ازش وسیله برداشتم قراره ماهی پنج تومنی بدم ولی از هر طلا ف ...

خب ۲۰ تومن هم طلا میدن باهاش هم اون ۵ تومن پارسیان میدن قسطی نمیخواد دیگه

الان مد سریع تغییر میکنه ۵سال بعد ازدواج کنی همه میفهمن اینا واسه چه زمانی

من چیزایی گرفتم که قدیمی جدید نداره تقریباً...

باشه . حالا چرا طلا قسطی؟

برو ب اندازه پولت طلا بدون اجرت یا شکسته بگیر

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

باشه . حالا چرا طلا قسطی؟ برو ب اندازه پولت طلا بدون اجرت یا شکسته بگیر

چون طلا دست دوم این چیزا که مامانم کلی بعدش دعوا میکنه بابام که قسط هاشو قراره بده نمیده بعدش وضعیت جوری نیست در آینده یک جا یک دفعه بتونم کلی وسیله بگیرم

چون طلا دست دوم این چیزا که مامانم کلی بعدش دعوا میکنه بابام که قسط هاشو قراره بده نمیده بعدش وضعیت ...

اوم؟ دانشجویی؟ سر کار میری؟

بابام به عمه ام که دو تا پسر داره گفت : ایشالا خدا بهت عروس خوب بده بدونی دختر داشتن چه نعمتیه ❣️ روحت شاد 🤍

اگه دانشگاه نرفتی ب نظرم یه کار پاره وقت پیدا کن پولهاتو پس انداز کن طلا بگیر

وقت باقی مونده هم درس بخونم برای قبولی کنکور