بچها من ۱۸سالمه به خاطر یک چیزایی خودم پول نگه میدارم میرم وسیله برای خودم میخرم. بعدش از یکی از زندایی هام کمک گرفتم مثلاً مارک چی خوبه چی بده داشتم بهش میگفتم قیمت فلان چیز برام میپرسی خیلی بد جوابم داد گفت تو چرا اینقدر جو گیری هولی خیلی عصبی شدم به نظرتون کار من بده دارم وسیله میگیرم؟
واقعا هولی نیست به قول معروف شتری در خونه همه خوابیده بعدش من دختر عمم دقیقا از من کمتر بود سنش خودش ...
نگفتم نخر ولی اینجور تو تو هول ولایی انگار ماه دیگه عروسیته😂
والا مام که ۶ ماه دیگه میریم سر زندگی اینجور نیستم هی بخوام بگم من چی بخرم اینو برام چک کن و اینا
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ببخشید با ۲۰ تومن وسیله خاصی نمیدن و چرا ۲۰ تومن یه گرم طلاست و پول قسط هر ماه سکه پارسیان بخر .نمید ...
ببین ۲۰ تومن جلو گرفته مثلاً من ۶۰ میلیون ازش وسیله برداشتم قراره ماهی پنج تومنی بدم ولی از هر طلا فروشی سوال کردم گفت ما قسطی کار نمیکنم به خاطر متغیر بودن قیمت ها
عزیز هیچکس قسطی نمیده بحث اینه وگرنه خودم میدونم طلا سکه بهتره ولی وقتی نمیدن کسی چه جوری بگیری
خب ۲۰ تومن داری برو یه گرمی بخر
من مجرد بودم فقط سکه میخریدم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
طلای زینتی هم نخر چون ازش میندارن ولی سکه سوتی میتونی بخری جمع کنی
باشه . حالا چرا طلا قسطی؟ برو ب اندازه پولت طلا بدون اجرت یا شکسته بگیر
چون طلا دست دوم این چیزا که مامانم کلی بعدش دعوا میکنه بابام که قسط هاشو قراره بده نمیده بعدش وضعیت جوری نیست در آینده یک جا یک دفعه بتونم کلی وسیله بگیرم