2777
2789
عنوان

نذر حضرت رقیه

98 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من نذر کردم برای حضرت رقیه نذرم قلبیه

میخوام هم نون و پنیر و سبزی بدم هم واسه بچه های یتیم عروسک بخرم

بنظرتون عروسکها رو گرفتم به خیریه ها بدم یا ارگانهای دولتی مثل کمیته یا بهزیستی؟

عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود

خودت ببر بهزیستی یا پرورشگاه

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم پیدا میکنم اینجور ادمای نیازمند رو و بنا ب موقعیت نوبت و تعداد بچه کمک میکنم

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

قبول باشه نذرتون،التماس دعا

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

خانوما منم نیت دارم نظر کنم ول الان پول ندارم ،اخرماه پول بع دستم میاد ، نذر حضرت رقیه اینکه به ۱۴ دختر هدیه بدیم حالا هرجی میخواد باشه تا دلشون شاد بشه ، الان من باید بخرم ورو هرکدوم سوره کوثر رو بخونم وبذارم تو خونمون؟

آبجی جوابمو ندادی فقط لایک کردی میگم میشه پول یکی از اون عروسکارو به دختر منم بدی براش لباس بخرم باب ...

فعلا خودم پول ندارم عزیزم

عشق آن است که یوسف بخورد شلاقی درد تا مغز و سر و جان زلیخا برود