2777
2789
عنوان

لیزر کل بدن

251 بازدید | 18 پست

سلام خانما کسایی که لیزر کردن موهای بدنشونو اگر تهران هستین میشه شماره ی مرکزشو بدین بهم ترجیحا شمال تهران باشه. چقدر راضی بودین؟؟؟؟ یه جای خیلی خووب میخوام برم دیگه خسته شدم از اپیلاسیون.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
میدان ونک خانم دکتر فرانک ملکی

شما کی انجام دادی ؟؟؟؟ چند جلسه رفتی؟؟؟ کل بدن رفتی؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تابستون میرم پیششون ولی یکی از اقوام رفتن راضی بودن

میخوام کل بدنمو لیزر کنم

بار دار نیستم تیکر کنکورمه برام دعا کنید دوستان ♥️ راسی من کاربر قدیمیم ترکونده شدم از نو اومدم 😅
من خودم تابستون میرم پیششون ولی یکی از اقوام رفتن راضی بودن میخوام کل بدنمو لیزر کنم

مرسی عزیزم

آره بزنی میاره آدرسشو. یه جا من یکی ازدوستام میره توو فرمانیس خیلی راضیه. اینجا که شما میگی کل بدنو چقدر میگیره؟؟؟

خانوما خطر نداره لیزر. من خیلی دوست دارم انجام بدم اما میترسم

من خیلی از دوستام رفتن من خودم از دکتر پوستمم پرسیدم گفت مشکل نداره منکه دیگه کلافه شدم از اپیلاسیون واقعا.

من خیلی از دوستام رفتن من خودم از دکتر پوستمم پرسیدم گفت مشکل نداره منکه دیگه کلافه شدم از اپیلاسیون ...

من اپیلاسیون نکردم تا حالا. ولی خیلی سخته.زود در میاد.خسته شدم دیگه.از طرفی از لیزرم میترسم

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

همین دیگه هی باید بزنی .دوباره در میاد. من اکثر دوستام کردن خیلی راضین منم میخوام برم واسه همین.

من خیلی از دوستام رفتن من خودم از دکتر پوستمم پرسیدم گفت مشکل نداره منکه دیگه کلافه شدم از اپیلاسیون ...

من یک سال و خورده ای رفتم اپیلاسیون .خیلی بده مو میره زیر پوست.جوش چرکی

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
ب نظرتون هزینه اش چقد میشه

من که شیر دارم میدم میگن بده .نرفتم.جلسه ای برای بیکینی ۱۷۰ هست.زیر بغل ۷۰ یا ۶۰ .فک کنم حداکثر ۸ جلسه ضروریه باشه

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم