سلام خانما کسایی که لیزر کردن موهای بدنشونو اگر تهران هستین میشه شماره ی مرکزشو بدین بهم ترجیحا شمال تهران باشه. چقدر راضی بودین؟؟؟؟ یه جای خیلی خووب میخوام برم دیگه خسته شدم از اپیلاسیون.
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من یه جا دوستم داره میره خیلی راضیه ۵ جلسه رفته دیگه خیلی جاهاش مو در نیومده. اون ۴۵۰ داده. جلسه ای
گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر همان روز🌞 بلند است👱♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
پلاسماجت در کلينيک زيبايي ادونيس قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف : بلفاروپلاستي 450 هزار تومان رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19