2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سرمو میزارم خوابم میبره

خداروشکر واقعا برات خوشحال شدم هرروز شکر کن بخاطر نعمتی که داری شاید فک کنی عادیه در صورتیکه یکی از بزرگترین نعمت هاست

خداروشکر واقعا برات خوشحال شدم هرروز شکر کن بخاطر نعمتی که داری شاید فک کنی عادیه در صورتیکه یکی از ...

اسی

منم ی مدت مثل تو بودم

ملاتونین خوردم

خوابم درست شد

گیاهی هس

وابستگی هم نداره

از داروخانه بخر

راحت میشی

کم نیست

ولی خواب ارامی ندارم

هیدبیدار میشم ازخواب

گاهی سه ساعت ک بخوابم بیدار میشم دیگه خوابم نمیاد

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اسیمنم ی مدت مثل تو بودمملاتونین خوردم خوابم درست شدگیاهی هسوابستگی هم ندارهاز داروخانه بخر راحت میش ...

اتفاقا خیلی وقته تو فکرشم ببین من به شدت نسبت به هر دارویی گارد دارم و همش حس میکنم شاید عوارض داشته باشه حتی چندنفر گفته بودن کابوس میدیدیم همش!

فدات عزیزم.🌸خب دیگه وقتی مشکلات بیرونی زیاد باشه صد در صد در گیر مشکل روحی میشه ادم .

منم مشکل روحی دارم بله واقعا از همه طرف داره به آدما فشار میاد از سنگ که نیستیم خرد و خمیر میشیم💔

اسیمنم ی مدت مثل تو بودمملاتونین خوردم خوابم درست شدگیاهی هسوابستگی هم ندارهاز داروخانه بخر راحت میش ...

میشه لطفا دوزش و مدلشو بهم بگی ممنون میشم

میشه لطفا دوزش و مدلشو بهم بگی ممنون میشم

سه تا دوز داره

3

5

10 میل

من خودم پنج میل خوردم

از دیجی کالا خریدم

واااقعا نجات پیدا کردم

دو ساعت قبل خواب خوردم

تقریباً هفت ساعت عمیق خوابیدم