2777
2789
عنوان

این درسته که

219 بازدید | 23 پست

کسی با ی نفر دوست نمیشه چون زشته چهرش و ی نفر دوست شه باهاش ولی اعتماد به نفسش بیاد پایین پیش بقیه چون دوستش زشته؟ یا این درسته که با کسی که دوستی نداره دوست نشن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه میگن با کسی که دوستی نداره دوست نشو دلیلش اینه که میگن امکان نداره هیچ ادم سالمی تنها بمونه و حتما مشکلی داشته که بقیه ولش کردن ولی من اعتقادی ندارم چون خیلیا خودشون نخواستن دوست داشته باشن و تنبل بودن برای بیرون رفتن و ارتباط گرفتن

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

رفتارای بقیه اینشکلیه، اگه نیست چرا همیشه این رفتارا وجود داره؟ چرا مسخره میکنن و یا با کس اضافی دوس ...

شاید مشکل چیز دیگست و طرف فکر میکنه به خاطر قیافشه
وگرنه من تا حالا اطرافم ندیدم کسی به خاطر قیافش ترد شه ....

اینکه میگن با کسی که دوستی نداره دوست نشو دلیلش اینه که میگن امکان نداره هیچ ادم سالمی تنها بمونه و ...

همه نه. بعضی ها هم بودن تلاش کردن نشده، عذاب وجدان نمیگیرن از کاراشون؟ حداقل ولش کنن به حال خودش

هیچ کدوم درست نیست

من خودم به شخصه قیافه تو دوستی ملاکم نیست فقط به دلم بشینه کافیه

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

مگه قیافه دست خودش بوده آخه؟ فقط چون قشنگ نیست باید طرد بشه حالا زیبا هم باشه ممکنه دیگران طردش کنن

من کجا گفتم کسی که قشنگ نیست بایدطرد بشه؟اتقاق من خودم همیشه اونایی که تنها هستن رو تحویل میگیرم که فکر نکنن بدون دوست موندن ولی متاسفانه این یه حقیقته اونایی که قیافشون زیاد تعریفی نداره معمولا دوست پیدا نمیکنن یا دوستای کمی

نسلی عاشقت شد که هرگز تورا ندید...(🦁🌞👑 تا ابد...)

همه نه. بعضی ها هم بودن تلاش کردن نشده، عذاب وجدان نمیگیرن از کاراشون؟ حداقل ولش کنن به حال خودش

توهم دوستی نداری؟ خیلیا همینن ادم خوب کم شده

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

هیچ کدوم درست نیستمن خودم به شخصه قیافه تو دوستی ملاکم نیست فقط به دلم بشینه کافیه

آره درسته. حالا به نطرت دلیل اینکه ی اکیپ از ی نفر خوششون نمیاد و میگن از گروه ما برو چیه؟ اخلاق بدی هم نداره

آره درسته. حالا به نطرت دلیل اینکه ی اکیپ از ی نفر خوششون نمیاد و میگن از گروه ما برو چیه؟ اخلاق بد ...

شاید خیلی نقاط و حرفای مشترکی ندارن یا راحت نیستن باهاش

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠 abzarek.ir/service-p/msg/4685331 این لینک ناشناس منه

من یادمه یکیشون بهم توهین کرد قشنگ اما با دوستای خودش اینطوری نبود نمیدونم مشکل از کجا بود

حال نمیکنن باهات

شایدم خیلی خودتو چسبوندی بهشون