2777
2789
عنوان

این درسته که

1 بازدید | 23 پست

کسی با ی نفر دوست نمیشه چون زشته چهرش و ی نفر دوست شه باهاش ولی اعتماد به نفسش بیاد پایین پیش بقیه چون دوستش زشته؟ یا این درسته که با کسی که دوستی نداره دوست نشن؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه میگن با کسی که دوستی نداره دوست نشو دلیلش اینه که میگن امکان نداره هیچ ادم سالمی تنها بمونه و حتما مشکلی داشته که بقیه ولش کردن ولی من اعتقادی ندارم چون خیلیا خودشون نخواستن دوست داشته باشن و تنبل بودن برای بیرون رفتن و ارتباط گرفتن

رفتارای بقیه اینشکلیه، اگه نیست چرا همیشه این رفتارا وجود داره؟ چرا مسخره میکنن و یا با کس اضافی دوس ...

شاید مشکل چیز دیگست و طرف فکر میکنه به خاطر قیافشه
وگرنه من تا حالا اطرافم ندیدم کسی به خاطر قیافش ترد شه ....

اینکه میگن با کسی که دوستی نداره دوست نشو دلیلش اینه که میگن امکان نداره هیچ ادم سالمی تنها بمونه و ...

همه نه. بعضی ها هم بودن تلاش کردن نشده، عذاب وجدان نمیگیرن از کاراشون؟ حداقل ولش کنن به حال خودش

هیچ کدوم درست نیست

من خودم به شخصه قیافه تو دوستی ملاکم نیست فقط به دلم بشینه کافیه

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

مگه قیافه دست خودش بوده آخه؟ فقط چون قشنگ نیست باید طرد بشه حالا زیبا هم باشه ممکنه دیگران طردش کنن

من کجا گفتم کسی که قشنگ نیست بایدطرد بشه؟اتقاق من خودم همیشه اونایی که تنها هستن رو تحویل میگیرم که فکر نکنن بدون دوست موندن ولی متاسفانه این یه حقیقته اونایی که قیافشون زیاد تعریفی نداره معمولا دوست پیدا نمیکنن یا دوستای کمی

نسلی عاشقت شد که هرگز تورا ندید...(🦁🌞👑 تا ابد...)

هیچ کدوم درست نیستمن خودم به شخصه قیافه تو دوستی ملاکم نیست فقط به دلم بشینه کافیه

آره درسته. حالا به نطرت دلیل اینکه ی اکیپ از ی نفر خوششون نمیاد و میگن از گروه ما برو چیه؟ اخلاق بدی هم نداره

آره درسته. حالا به نطرت دلیل اینکه ی اکیپ از ی نفر خوششون نمیاد و میگن از گروه ما برو چیه؟ اخلاق بد ...

شاید خیلی نقاط و حرفای مشترکی ندارن یا راحت نیستن باهاش

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

من یادمه یکیشون بهم توهین کرد قشنگ اما با دوستای خودش اینطوری نبود نمیدونم مشکل از کجا بود

حال نمیکنن باهات

شایدم خیلی خودتو چسبوندی بهشون