2777
2789
عنوان

خرید روفرشی

61 بازدید | 12 پست

سلام خانوما

شبتون بخیر

خاستم ازتون راهنمایی بگیرم ،میخام روفرشی بخرم ،فرشام روشنه ،به نظرتون روفرشی های کش دار خوبن ؟؟روی فرش میمونن؟؟روشون میشه جارو برقی کشید ؟؟نظرتون؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا بدرد نمیخوره بدتر باعث کثیفی میشه

موقع غذا زیر سفره پهن کن یا اگه میز و صندلی داری رو اون غذا بخورین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
من دارم از اون قدیمی ها خیلی بهتره یکسره از فرش کنار میرفتن فرش گوشه هاص. کثیف میشد اما کشدار ک گرفت ...

یعنی شما از کشدار راضی هستین ؟میشه روشو جاروبرقی کشید؟؟

چرا بیشتر باعث کثیفی میشه ؟

براساس تجربه میگم دلیلش نمیدونم

تا وقتی روفرشی داشتم فرشا خیلی زود کثیف میشد الان جمع کردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم