2777
2789
عنوان

سونوی nt من

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 40 پست
انشالله نینی های سالم بدنیا بیاریم😍😍😍 انشاللا سونو شما هم خوب باشه.

الهی آمین

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
خواهش میکنم لک بینیت به همون خاطره بهتره که که ختما شیاف مصرف کنید

حتما اره باید هم دارو بگیرم هم استراحت بیشتر ولی با پسر ۶ ساله یکم سخته😕

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تا الان آنوکساپارین نمیزدی؟ خب تزریق اینم مثل همونه دیگه کاری نداره که نیدل سرنگ کلا 1 سانته ش ...

آها پس مثل آمپولاي عضلاني نيس؟

انكسو رو خودم ميزنم پس اينم همونه

مرسي لطف كردي

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
ای وای آره استراحت با نی نی سخته بهرحال از کسی کمک بگیر زود میگذره😊

والا از اول بارداری تا الان بیشتر کارای خونه با شوهرمه کلن مهمونی دادن هم تعطیله

فقط خدا بداد شوهرم برسه😓

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
والا از اول بارداری تا الان بیشتر کارای خونه با شوهرمه کلن مهمونی دادن هم تعطیله فقط خدا بداد شوهرم ...

شوهرِ من 9 ماهِ تمام 15 ساعت شرکت بود و به محض اینکه میرسید خونه اشپزی میکرد و ظرف میشست و کارای خونه رو میکرد

منم دراز به دراز روی تخت خوابیده بودم و دستمو میگرفت میبرد تا حمام یا دستشویی و میاورد میخوابوند😊

تازهوقتی میخواست بره شرکت غذامو و خوراکیا و قرصا و آمپولامو میذاشت کنارم و میرفت که مجبور نشم از جام پاشم 

اما گذشت

بهرحال بچهء اونا هم هست

.Pain🔥you made me a believer

شوهرِ من 9 ماهِ تمام 15 ساعت شرکت بود و به محض اینکه میرسید خونه اشپزی میکرد و ظرف میشست و کارای خون ...

درسته اونا هم وظیفه دارن 

ماشالله چه شوهر و بابای خوبی 

خوشبخت شید انشالله🌷 🌷🌷

خانما کسی اگه سونو رو دید اگه چیزی ازش فهمید بهم بگه لطفا مخصوصا در مورد جفت 

سلام ببخشید شما با ای یو ای باردار شدید؟ دکتر به منم گفته ای یو ای کنم امیدی هست یعنی باردار بشم ؟خودم تنبلی دارم شوهرمم یکم ضعیفه نه خیلی

میدونم به زودی میای تو دلم عشقم