2777
2789
عنوان

سونوی nt من

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 40 پست

عکس نی نی تو سونو ان تی نیست؟تعیین جنسیت نشد؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما کسی اگه سونو رو دید اگه چیزی ازش فهمید بهم بگه لطفا مخصوصا در مورد جفت [/QUOTE]

[QUOTE=59519482]

همه چیز نرماله و nt عالیه من فقط nb یا همون استخوان بینی رو ندیدم شاید شیوه کارشون اینجوریه که nb رو توی آنومالی قید کنن

وضعیت جفتت یکم حساسه جفتت آنتریور یعنی قدامی و قسمت جلویی رحم هست و مارژینال یعنی نزدیک به دهانه رحم هست اما کامل سرِ راهی نیست

استراحت کنی و کارای سنگین نکنی و نزدیکی نداشته باشی میره بالا انشالله

.Pain🔥you made me a believer

منم انكسو ميزدم الان بايد هپارين بزنم  هپارينم مثل انكسوپارينه يني سرنگ آماده اس؟تزريق همونه؟

نه هپارین آماده تزریق نیست خودت بایدبکشی توی سرنگ

نیدلش از آنوکساپارین نازکتره اما دردناکتره متاسفانه 

همه چیز نرماله و nt عالیه من فقط nb یا همون استخوان بینی رو ندیدم شاید شیوه کارشون اینجوریه که nb رو ...

از همون جفت ترس دارم خدا کنه بره بالا، ببینم فردا دکترم چی میگه😓

ممنون خانم گل😘😘😘

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   

من  چیزی نتونستم تو عکس ببینم اما شنیدم سونوگرافیست ماهر باشه میتونه تشخیص بده تو ان تی،،شما هفته چند رفتین سونو؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
نه هپارین آماده تزریق نیست خودت بایدبکشی توی سرنگ نیدلش از آنوکساپارین نازکتره اما دردناکتره متاسفا ...

من تزريق بلد نيستم ميتونم خودم بزنم؟

روزي ٢تا دارم

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
من  چیزی نتونستم تو عکس ببینم اما شنیدم سونوگرافیست ماهر باشه میتونه تشخیص بده تو ان تی،،شما هف ...

۱۲ هفته ۱ زده سونو

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
از همون جفت ترس دارم خدا کنه بره بالا، ببینم فردا دکترم چی میگه😓 ممنون خانم گل😘😘😘

جفت پارشیال یعنی سرِ راهی کامل که خب خیلی خطرناکه

برای شما مارژینال هست یعنی نزدیک به دهانه رحم

اگر استراحت لازم رو داشته باشی میره بالا

احتمالا دکترت برا شیاف پروژسترون میده که استفاده کنی یعنی انشالله که بده چون برات خوبه😊

نگران نباش فقط استراحت کن و از بارداریت لذت ببر

هرچی هست انشاالله که سالم بیاد بغلت،،من سیزده هفته و یک روز نوبت دارم

جفت پارشیال یعنی سرِ راهی کامل که خب خیلی خطرناکه برای شما مارژینال هست یعنی نزدیک به دهانه رحم اگ ...

تقریبا ۱ هفته پیشم خیلی کم لکه بینی قهوه ای داشتم وای ب دکترم هم بگم حتما شاید دارو بهم بده

ممنون از توضیحاتت😍

هرچی هست انشاالله که سالم بیاد بغلت،،من سیزده هفته و یک روز نوبت دارم

انشالله نینی های سالم بدنیا بیاریم😍😍😍

انشاللا سونو شما هم خوب باشه.

من تزريق بلد نيستم ميتونم خودم بزنم؟ روزي ٢تا دارم

مگه تا الان آنوکساپارین نمیزدی؟

خب تزریق اینم مثل همونه دیگه

کاری نداره که نیدل سرنگ کلا 1 سانته شیشه محلول رو میشکنی محلول رو میکشی توی سرنگ یه کوچولو هوا تهش باقی میذاری کهوقتی محلول رفت توی پوستت اون هوا مقدار محلولی که داخل نیدل مونده رو هم بده بیرون

بعد یه قسمتی از پوستت رو مثل نیشگون میگیری و تا پایان تزریق ولش نمیکنی بعدشم یه پنبه الکی میذاری روش و یکم نگه میداری و تمام

سعی کن توی بازوت بزنی

من همه رو همسرم برام توی بازوهام میزد اصلا جاش نموند

تقریبا ۱ هفته پیشم خیلی کم لکه بینی قهوه ای داشتم وای ب دکترم هم بگم حتما شاید دارو بهم بده ممنون ا ...

خواهش میکنم

لک بینیت به همون خاطره بهتره که حتما شیاف مصرف کنید