2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 32 پست

اون فامیلمون هم که گفتم همش دنبال دعا و جادو بود مادرش آخرش هم دعاهایی که میگرفت جواب داد براش

🤣🤣🤣 من که خودم تو زندگی خودم هستم و دیدم چقدر پورد داشتم الکی نشد.

پس قدرت خدااا چییهه؟ خب همه دعا نویسا میگن بختت بسته ست و اکثرنم دنبال پولن

خداوند بعد مثبت هست و شیطان بعد منفی... وقتی کسی دعا میگیره کار شیطانی میکنه و از همون راه باید دفع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور و اطراف من همه ی خانمهای متاهل پشیمونند یکی از بی توجهی یکی خیانت یکی اعتیاد یکی دست بزن یکی پول ...

این دلایلی که گفتین واقعا درسته اینا قابل تحمل نیست،ولی خیلیا الکی خوشی میزنه زیر دلشون و فکر میکنن مجردا هر روز عشق و حال میکنن،والا بخدا همه مجردا روانی شدن از تنهایی،خیلیاشون بعد از یه سنی حتی خانواده خرجشونو نمیده و تو خونه مثل آدم اضافه باهاشون برخورد میشه، خیلیاشون درگیر اجاره خونه و قبض و وام و این داستانا هستن،ترس از آینده و ترس از تنهایی و پیری و هزار تا نگرانی دیگه دارن

عزیزم این برا دخترای سن پایین جواب میده، دختری که سنش بالا رفته و دنبال یکی مناسب سن خودش هست دیگه ت ...

خب عزیزم ایشون که چهل ساله به دنیا نیومدن به هرحال توی سنی که باید میرفتن شاید نرفتن مثل خود من ک همش خونه ام

خب عزیزم ایشون که چهل ساله به دنیا نیومدن به هرحال توی سنی که باید میرفتن شاید نرفتن مثل خود من ک هم ...

درسته اخه خودشون گفتن ارشد خوندن و دانشگاه و کلاس اینا زیاد رفتن ولی کیس پیش نیومده، بلخره هر دختری یه دوره ای تلاش و فعالیت میکنه اگه جور نشه حتما یه مشکلی هست دیگه،من خودمم همچین شرایطی دارم برا همین کاملا درک کردم چی میگن

بعد هم نگفتم هیچ موردی برام پیش نیومده... گفتم الکی جور نمیشد و بهم میخورد ازدواجم. میخواستم بگم به خوشگلی نیست در کل ازدواج و فامیلمون با زشتی و دعا و جادو ازدواج کزد همین ...

خانم لاو نمیدونم چی اولا من چعل سالم نیست دوما بیرون رفتن باعث شوهر کردن نمیشه مگه تو خونه چادر زده ...

اولا لاولی نوشته شده میتونین ریپلای بزنین بجای این مدل نوشتن...

دوما من نگفتم شما چهل سالته اون خانوم گفتن مرد چهل ساله پیدا نمیشه منم گفتم همه که توی چهل سالگی به دنیا نیومدن هممون دوره نوجوونی رو داشتیم و گذروندیم

سوما مگه من گفتم دور ازجونت از مجردی داری میمیری؟چرا حرف تو دهن من میذاری گفتم شااااااید نمیری تو اجتماع شاااااید کسی نمیبینتت

درسته اخه خودشون گفتن ارشد خوندن و دانشگاه و کلاس اینا زیاد رفتن ولی کیس پیش نیومده، بلخره هر دختری ...

چی بگم والا

امیدوارم هرچی خیر و صلاحتونه براتون پیش بیاد هم شما هم استارتر🌸

Lovely نمیدونم انگار بلدن خودشون رو به اون راه بزنن. من نگفتم کسی بهم بگه چطوری باید شوهر پیدا میکزد ...

خب مگه نمیگی الان مطمئنی برات جادو کردن

برو باطل کن درست شه همه چی

من فقط خواستم این ذهنیت دعا و جادو بیشتر ازاین حالتو بد نکنه راه حل شوهر پیدا کردن یادت ندادم که اینطوری برخورد میکنی و حرف میزنی!پس تاپیک زدی که ملت بیان چی بگن..

حدف نزدن زو بلد نیستی کسب با تو حرف نزد. منم با ا نایی بودم که گفتن حتما تو خونه بودی بیرون نرفتی . این تاپیک رو زدم برا کسانی که میگن جادو دروغ هست نه برا تو یکی