2777
2789
عنوان

ازدواج

1 بازدید | 32 پست

امروز زشت ترین دختر فامیل مدن هم ازدواج کزد که از من بزرگتر بور. ۱۵ سال پیش بهم کفته بودن برامجادو شده اما خانواده م توجهی ترکردن ک۶ باطل کنن و نتیجه ش شد این...... این موضوع رو جدی بگیرید و همش نگید دعانویس برا جیب خودش میگه جادو شده وقتی کارتون جور نمیشه یعنی همین.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم شما که گفتی شاغل نیستی احتمالا درس هم نمیخونی و توی اجتماع هم نیستی مردم ازکجا باید ببیننت که بهت بگن بیا ازدواج کنیم؟

شما برو بیرون برو توی اجتماع دوتا کلاس ثبت نام کن بعد اگه نشد بگو دعا جادو بود

بی کار نبودن عزیزم که برام جادو کردن باهامون دشمنی داشتن...تا ارشد درس خوندم این همه دانشگاه رفتم کای هم کلاس رفتم همه هم دیدن. باشه مثلا گفتم برا کسی که بهش اعتقاد داره تو قرآن هم گفته شده.

ازدواج نمی کنید چون خدا دوستتون داره نمیذاره یه هیولا بیاد زندگیتونو به آتیش بکشه نکنید آقا ازدواج ن ...

والا فعلا که هرچی متاهل میبینیم خدا دوستشون داره ،تنهایی رو مد نکنین هر آدمی نیاز به همدم داره،با بقیه ابعاد ازدواج کاری ندارم که مسایل ج و مالی و حمایتی و امنیت و ... هست،شاید شما از متاهلی راضی نباشین ولی دلیل نمیشه متاهلی بد باشه

عزیزم شما که گفتی شاغل نیستی احتمالا درس هم نمیخونی و توی اجتماع هم نیستی مردم ازکجا باید ببیننت که ...

عزیزم این برا دخترای سن پایین جواب میده، دختری که سنش بالا رفته و دنبال یکی مناسب سن خودش هست دیگه توی این محیط ها پسر حدود ۴۰ ساله پیدا نمیشه اگه بشه هم مرد زندگی نیست که توی ۴۰ سالگی بخواد کلاس ثبت نام کنه

والا فعلا که هرچی متاهل میبینیم خدا دوستشون داره ،تنهایی رو مد نکنین هر آدمی نیاز به همدم داره،با بق ...

دور و اطراف من همه ی خانمهای متاهل پشیمونند یکی از بی توجهی یکی خیانت یکی اعتیاد یکی دست بزن یکی پول همه خسته ان منم که از همه خسته تر و پشیمون ترم