2777
2789
عنوان

شب 🌙

193 بازدید | 17 پست

شب که میرسه، صداها آروم تر میشن و فکر ها بلندتر. تاریکی فقط نبود نور نیست، یه فرصته برای دیدن چیزایی که روز قایم میشن. شب جای نفس کشیدنه، جای جمع کردن خستگی روز و سپردن دل به سکوت. بعضی جواب ها فقط توی شب پیدا میشن، وقتی دنیا ساکته و آدم با خودش تنهاست.

استندبایِ حاجی🙌🏼

واسم دعاکنید ب دعاهاتون محتاجم

بخواین ک حکمت خدا با آرزوم یکی باشه و خدا برامون بخاد و بهم برسیم

دعا کنید منتظر ی خبر خوبم ایشالا ک بدستم برسه و مشکل حل بشه

میشه هر سوره یا دعایی ب دلتون افتاد یا حتی یه صلوات در حقم بخونین و از خدا واسم بخاید💔🥺

ایشالا صدبرابر بهترش بهتون برگرده.

اگه میخونین لطف میکنین لایک کنید

اجرتون با صاحب الزمان

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شب که میشه آدم اصلا یه حال وهوای عجیب داره

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

شب که میشه ذهن فرصت پیدا میکنه همه چیز رو مرور کنهبرای همین حس ها واقعی تر و سنگینتر به نظر میان

دلگیره.مخصوصا دلتنگ کسی باشی که کنارت نیست

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ولی همونطور که سخت شروع میشن بالاخره تموم میشن و صبح میاد🙃

دعا کن امید هیچکس تا امید نشه

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤