2777
2789
عنوان

شب 🌙

1 بازدید | 17 پست

شب که میرسه، صداها آروم تر میشن و فکر ها بلندتر. تاریکی فقط نبود نور نیست، یه فرصته برای دیدن چیزایی که روز قایم میشن. شب جای نفس کشیدنه، جای جمع کردن خستگی روز و سپردن دل به سکوت. بعضی جواب ها فقط توی شب پیدا میشن، وقتی دنیا ساکته و آدم با خودش تنهاست.

استندبایِ حاجی🙌🏼

واسم دعاکنید ب دعاهاتون محتاجم

بخواین ک حکمت خدا با آرزوم یکی باشه و خدا برامون بخاد و بهم برسیم

دعا کنید منتظر ی خبر خوبم ایشالا ک بدستم برسه و مشکل حل بشه

میشه هر سوره یا دعایی ب دلتون افتاد یا حتی یه صلوات در حقم بخونین و از خدا واسم بخاید💔🥺

ایشالا صدبرابر بهترش بهتون برگرده.

اگه میخونین لطف میکنین لایک کنید

اجرتون با صاحب الزمان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب که میشه آدم اصلا یه حال وهوای عجیب داره

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

شب که میشه ذهن فرصت پیدا میکنه همه چیز رو مرور کنهبرای همین حس ها واقعی تر و سنگینتر به نظر میان

دلگیره.مخصوصا دلتنگ کسی باشی که کنارت نیست

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

ولی همونطور که سخت شروع میشن بالاخره تموم میشن و صبح میاد🙃

دعا کن امید هیچکس تا امید نشه

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤