2777
2789
عنوان

کیا هستن

66 بازدید | 9 پست

بعد سالها پدرم اجازه داد ک پرنده بخرم منم با ذوق بدو بدو ک پشیمون نشه رفتم یکی گرفتم ولی میخاستم ازادشم یه روزی بکنم ولی صاحبش گفت ک این عروس هلندیا برن بیرون میمیرن اگ خاستی ازادش کنی من در مغازمو باز میزارم تو نیت کن ازدادش کن بیاد تو مغازه🤣

خلاصه ما اوردیمشو خوشحال بودیم یه روز بعد دوماه با پدرم رفتیم ک پرهاشو کوتاه کنه ک بیاریمش بیرونم

همین ک بردیمش پرتده فروشیه ک قبلن اورده بودیمش از اونجا افتاد ب جیک جیک کردن و خوشحالی بابام گفت چه شاده اومده اینجا دوستاشو دیده اقا از اون روز این پرنده گیر ب بابام داده بود

یعنی تا میدیدش حتی توی خوابم بیدار میشد جیک جیک کنان صداش میزد تند تند میگفت بیا بیا بلد بود جمله بیا بیا رو بابام همش میگفت خدایا پرنده از من چی میخاد همش سوت میزنه منو میبینه از وقتی بردمش پرنده فروشیه اینجوری شده دیگه حس میکردم حالش خوب نیس کله شو ب قفسه میزد جیغ میزد نمیدونستم چشه ب خاهرم گفتم ک دیگه نمیخامش ولی نیمتونمم پروازش بدم بره اخه دستیه از گربه نمیترسه هوای بیرونم براش سرده گفت مگه مرده نگفت هر وقت نخاستی بیار ازادش کن اینجا گفتم چرا چرا بدو بدو بردمش بارونم میومد دستم و گرفتم رو سرش بردمش داخل پرنده فروشیه داشتم نگاش میکردم ببینم بازم جیک جیک و خوشحال میشه دیدم یا خدا داره واسشون بال در میاره من گفتم یادته گفتی خاستی ازادش کنی بیارش اوردمش خندیدو برد بزارش کناریه پرنده دیگه خوشحالی تو چشاش برق میزد با اینکه دل بستشم بودم ولی دیدم حالش اونجا خوبه اصلا با خودم گفتم چه اشتباهی کردم ۳ ماه این بدبختو رنج دادم این پرنده ها تا زمانی ک اونجان دور همن خوشحالن ما میاریمشون افسرده میشن بابام میگه الان میفهمم چرا منو صدا میگرده میگفته تو اونجا رو بلدی ببرم همونجا!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ما یکی داشتیم چنانننن،سوت میزنن یا جیک جیک میکنن یا اواز،میخونن میدونی چرا چون ما آهنگ میزاشتیم هعی بعد عاشق یکی از آهنگ ها شده یعنی اونو پلی کنم براش یعنیی اون ورا هستن🤣😅ولی دادیم رفت🥲چون دختر داداشم اذیت میکرد

اتفاقا ما یکی داشتیم چنانننن،سوت میزنن یا جیک جیک میکنن یا اواز،میخونن میدونی چرا چون ما آهنگ میزاشت ...

اهنگ بردمش بیرون جفت اوردم براش اصلا حالش خوب نمیشد اونجا بهشت شونه چرا چون دور همن

ارع خوب تصیمیم گرفتم هیج حیوانی نخرم اگر خریدم همشون باهم بخرم

دیدی تا نیاری نمیفهمی کاش یه قانونی بود پرنده ها تو زندان نبودن بال دارن باید برن بیرون خوش بگذرونن ن تو قفس و خونه ای خدا دلم براشون کبابه ایشالا یه روزی قانونش بیاد مجاز نباشه فروشش

دیدی تا نیاری نمیفهمی کاش یه قانونی بود پرنده ها تو زندان نبودن بال دارن باید برن بیرون خوش بگذرونن ...

اوردم یکی مینا داشتم تصیمیم گرفتم بعد مینام پرنده یی نخرم ولی ازوقتی رفتش افسرده تر شدم🥲🤒هعی میگفتم ن فقط همین مینا داشتم کافیه ولی باز عروس هنلدی بابام خرید اونم واسه بچه داداشم دیدم هروقت میاد اذیتش میکنه ی جور ردش کردم