2777
2789
عنوان

خیلی بد غذا ام

1 بازدید | 22 پست

خیلی بد غذا ام ...از دیروز تا حالا چیزی نخور م ...منظورم غذا هست وگرنه خوراکی خوردم ...دیشب یه دونه سیب زمینی پخته با نون خوردم ...امروز هم لوبیا چشم بلبلی تو برنج داشتیم خیلی بدمزه بود چند قاشق بیشتر نتونستم بخورم

خودمم وقت غذا درست کردن ندارم

بخاطر همینه چاق نمیشم 🥵😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اینجوری نکن که دیگه نمیتونی از سرت بندازیا شده به زور بشین سرسفره بابقیه اروم اروم غذا بخور من یمدت بخاطر تنها بودنم همینجور شده بودم انگار دیگه بدنمم عادت کرده بود یهو به خودم اومدم دیدم چقد شلوارام گشاد شدن صورتم لاغرشده دیگه لپ ندارم 😐😐خلاصه بعد اون دیگه شروع کردم به غذا خوردن شیرینی خوردن حتی به زور خداروشکر اشتهام خوب شد

وای اینجوری نکن که دیگه نمیتونی از سرت بندازیا شده به زور بشین سرسفره بابقیه اروم اروم غذا بخور من ی ...

مشکل اصلی اینه که همه سر یه سفره غذا نمیخوریم ...هرکی هروقت گشنش باشع خودش میخوره ...هیچ فایده ای هم نداره ...همین باعث کوری اشتها میشه ...بخدا اگه من بفکر غذا نباشم هیچکس عین خیالش نیست