2821
2789
عنوان

قرص لاغری

103 بازدید | 2 پست

سلام دوستان،من چند وقت پیش میخاستم قرص لاغری آلفا اسلیم بگیرم ،بعد تو همین نی نی سایت دوروز کامل فقط تحقیق میکردم ک همش پیام های زینب رحمانی میدیدم ک خودشو مشتری خانم ریاحی جا زده بود تبلیغ میکرد و خیلی پیاماش آدمو جذب میکنه منم اعتماد کردم و از پیام همین زینب رحمانی شماره ریاحی ک گذاشته بود برای خرید قرص ورداشتم و قرص سفارش دادم ک قرص فیک دستم رسید و اینقد این خانم ریاحی قسم بچشو خورد اینقد با زبون چربش قسم خورد و حرفه ایی بود من گول خوردم و ۱۲۰۰ پول دادم خریدم ک همچیش فیک بود قرص هرچقدم زنگ و پیام میزارم جواب نمیده جز یبار ک بم گفت مهمان دادم خود هروقت مهمانم رفت جواب میدم و ۴روز گذشت و هنوز مهمانش گویا نرفته،تورخدا اعتماد نکنید ب خانم ریاحی آدم خوبی نیس منو گول زد و گردن نمیگیره😭 همه پیاماشو و فیش واریزی دارم از حقم نمیگذرم فردا میخام برم برا شکایت،و مطمنم قانون حقمو از این آدم میگیره،هرجا اسم این خانم ریاحی ک اون آدمش زینب رحمانی ک تبلیغشو انجام میده رو دیدید فرار کنید،بدرود

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینم از پاکت قرصش ک گفت بود کد ریجستری داره من حک کردم کدو و هیچ کدی نبود😔😭خدا ازت نگذره پول حدروم خوردنی نیس،من کانال روبیکاتو دارم،اسمساتو دارم و فیش واریزی و شماره تماست،شک نکن ک تا تهش میرم و قانونن پیش میرم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز