2777
2789
عنوان

قرص لاغری

28 بازدید | 2 پست

سلام دوستان،من چند وقت پیش میخاستم قرص لاغری آلفا اسلیم بگیرم ،بعد تو همین نی نی سایت دوروز کامل فقط تحقیق میکردم ک همش پیام های زینب رحمانی میدیدم ک خودشو مشتری خانم ریاحی جا زده بود تبلیغ میکرد و خیلی پیاماش آدمو جذب میکنه منم اعتماد کردم و از پیام همین زینب رحمانی شماره ریاحی ک گذاشته بود برای خرید قرص ورداشتم و قرص سفارش دادم ک قرص فیک دستم رسید و اینقد این خانم ریاحی قسم بچشو خورد اینقد با زبون چربش قسم خورد و حرفه ایی بود من گول خوردم و ۱۲۰۰ پول دادم خریدم ک همچیش فیک بود قرص هرچقدم زنگ و پیام میزارم جواب نمیده جز یبار ک بم گفت مهمان دادم خود هروقت مهمانم رفت جواب میدم و ۴روز گذشت و هنوز مهمانش گویا نرفته،تورخدا اعتماد نکنید ب خانم ریاحی آدم خوبی نیس منو گول زد و گردن نمیگیره😭 همه پیاماشو و فیش واریزی دارم از حقم نمیگذرم فردا میخام برم برا شکایت،و مطمنم قانون حقمو از این آدم میگیره،هرجا اسم این خانم ریاحی ک اون آدمش زینب رحمانی ک تبلیغشو انجام میده رو دیدید فرار کنید،بدرود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینم از پاکت قرصش ک گفت بود کد ریجستری داره من حک کردم کدو و هیچ کدی نبود😔😭خدا ازت نگذره پول حدروم خوردنی نیس،من کانال روبیکاتو دارم،اسمساتو دارم و فیش واریزی و شماره تماست،شک نکن ک تا تهش میرم و قانونن پیش میرم