2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار ببینم چی میشه😶

من زدم

اومدی قدمت بر چشمانم یه سلام بده...

در دیاری که در او نیست کسی یار کسی ...کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 🚶🏻 با افتخار عضو رسمی انجمنH_T_A🤌🏻✨

از ساعت ۸ شب تا فرداش ۱۲ ظهر جز مایعات هیچیییی نمیخوریمایعات مثل اب، چای، قهوه از ۱۲ ظهر تا ۸ شب هم ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم پیامت و ذخیره میکنم انشالله انجام میدم امیدوارم پنج کیلو تا عید کم کنم از الان ذوق دارم🙏😘💗

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم پیامت و ذخیره میکنم انشالله انجام میدم امیدوارم پنج کیلو تا عید کم کنم از ا ...

انشاالله که میتونی عزیزم

من عاشق شیرینی جات هستم، خودمم کلاسشو رفتم و یخچالمون یه روزم از کیک و شیرینی خالی نبوده 😂 به این فک میکردم که دیگه نمیتونم بخورم گریم میگرفت

ولی واقعااااا اگه بخوای و اراده کنی و به خوشگلی فک کنی خیلی موفق میشی 😍

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...

انشاالله که میتونی عزیزم من عاشق شیرینی جات هستم، خودمم کلاسشو رفتم و یخچالمون یه روزم از کیک و شیری ...

انشالله دقیقا منم همینم کیک و شیرینی دوست دارم و درست میکنم😅 این چند وقته رژیمم ولی زیاد کم نکردم حالا این پیام و دیدم امیدوار شدم میگم اینم امتحان کنم انشالله که بشه گلم

عاقبتت بخیر🙏😘

انشالله دقیقا منم همینم کیک و شیرینی دوست دارم و درست میکنم😅 این چند وقته رژیمم ولی زیاد کم نکردم ح ...

حتما میشه ❤️ موفق باشی😘

آدم ها بخشیده میشوند! اما هیچگاه به آن جایگاه عزیزی که بودند، برنمیگردند ...