2777
2789
عنوان

کراش زدم

89 بازدید | 21 پست

یکی هست از آشناهای فامیلی

منو نمیشناسه کلا و نمیدونه من وجود خارجی دارم

و این که یه شهریه که ۲ ساعت تا محل زندگی من فاصله داره

سه روز در هفته شهرماست بقیه ش تو شهر خودشه

و اونطوری که من از برادرم شنیدم دنبال زن گرفتنن براش

چطوری برم آشنا بشم باهاش😪

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دانشجوعه؟

اره سال اخره

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
مامانشو پیدا کن😂

چطوری آخه

اتفاقا مامان باباش از خانواده ما خیلی خوششون میاد

ولی برادر من با عموی پسره دوسته من هیچ دسترسی ای به مادر پدرش ندارم

دعوتشون کنید خونتون مهمونی

یا با مادرت برو خونشون

اعتراف کنی بدبختی باید غیرمستقیم باشه

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
برو مستقیم اعتراف کن

من اصلا تا حالا یه کلمه باهاش حرف نزدم

نمیدونه من وجود خارجی دارم

بعد برم بگم من فلانی هستم آشنای خانوادگی خیلی ابروریزی میشه

خب اون دوروزی که تو شهر تونه اگه با خانواده به مامانش نزدیک شو

نمیدونم مامانشو چطوری باید پیدا کنم

من اصلا تا حالا یه کلمه باهاش حرف نزدمنمیدونه من وجود خارجی دارم بعد برم بگم من فلانی هستم آشنای خا ...

ابرو ریزی نمیشه بابا بگو من دیدمت ازت خوشم امده اگه مایلید بیشتر آشنا شیم قرار نیست که بگی بیا شوهرم شو